ADO Den Haag

PERSMEDEDELING

Den Haag, vrijdag 1 augustus 2003

T.a.v. de sportredactie

Informatie over oefenwedstrijd ADO Den Haag - Athletic de Bilbao

ADO Den Haag speelt morgenmiddag om 17.00 uur in het Zuiderparkstadion de oefenwedstrijd tegen Athletic de Bilbao.

Ten aanzien van deze wedstrijd willen wij u graag wijzen op de volgende - ten opzichte van reguliere competitiewedstrijden soms gewijzigde - procedures:


* De wedstrijd is toegankelijk voor journalisten in het bezit van een NSP-kaart; er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden.
* Er kan geparkeerd worden op de grote parkeerplaats voor de hoofdingang van het stadion (te bereiken via ingang aan de Melis Stokelaan, zie hieronder voor routebeschrijving); in tegenstelling tot de reguliere competitiewedstrijden is deze parkeerplaats vrij toegankelijk voor het publiek
* Gezien het bovenstaande is het mogelijk dat er onvoldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Wij adviseren u dan ook om vroeg te komen. Indien er desondanks onvoldoende parkeerruimte is, kunt u in de directe omgeving van het Zuiderpark parkeren, bijvoorbeeld aan weerszijden van de Melis Stokelaan.
* Het stadion zal vanaf 15.30 uur geopend zijn.
* De persingang is zoals gebruikelijk aan de Zuid-ingang van het stadion.
* De persruimte zal tijdens deze oefenwedstrijd gesloten zijn.
* De perstribune is toegangkelijk voor journalisten in het bezit van een NSP-kaart.
* Er zal na de wedstrijd geen persconferentie plaatsvinden.
* Het is mogelijk om na afloop van de wedstrijd trainers en/of spelers te interviewen. Indien u iemand wenst te spreken, kunt u dit aangeven bij Steven de Haseth (nmarketing & communicatie manager). Hij is gedurende de wedstrijd op de perstribune aanwezig om interviewaanvragen te noteren.

Hieronder treft u een routebeschrijving aan. Indien u verder nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Steven de Haseth (06 - 536 77 502).

Routebeschrijving Persruimte
ADO Den Haag, Zuiderparkstadion

Openbaar Vervoer:
Vanaf Centraal Station tram 9 en vanaf Holland Spoor tram 8 en 9 richting Vrederust. Uitstappen bij halte Zuiderpark.

Met de auto:
Vanaf verkeersplein Ypenburg (A4): volg Rijswijk/Delft. Neem afslag Rijswijk (afrit 11). Sla rechtsaf de provinciale weg op. Rij alsmaar rechtdoor, voorbij de rotonde (Erasmusplein). Sla na het Erasmusplein bij de eerstvolgende stoplichten linksaf, en de eerste afslag rechtsaf het Zuiderpark in. Houd rechts aan; het Zuiderparkstadion is aan uw rechterhand.