PERSBERICHT 2 AUGUSTUS

"Zolang jullie ons leuk vinden, blijven wij samen zingen."

Meet & greet K3 met kinderen van Villa Pardoes

KAATSHEUVEL - Zaterdag 2 augustus was voor de kinderen van Villa Pardoes werkelijk de dag van hun leven. Aansluitend op het mini-concert van het Belgische pop-trio K3 in de Efteling stonden alle kinderen letterlijk oog - in -oog met hun grote idolen. En mochten ze niet alleen uitgebreid op de foto maar ook alle brandende vragen stellen. Villa Pardoes is een uniek vakantieverblijf waar kinderen met een levensbedreigende ziekte samen met hun familie, gratis een unieke week vakantie beleven.

Zenuwachtig

Voor veel kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar is (en blijft) het een grote droom: een ontmoeting met Karen, Kathleen en Kristel, beter bekend als K3. Voor de kinderen van Villa Pardoes ging deze hartenwens zaterdag jongstleden daadwerkelijk in vervulling. Hoewel de Belgische dames nog een druk programma hadden, namen ze alle tijd de kinderen te woord te staan. Op alle belangrijke vragen kregen de kinderen antwoord. Wat is je lievelingskleur? Is het moeilijk om een dansje uit je hoofd te leren en ook nog gelijk te dansen? En, waar ben je zelf fan van? Nadat de kinderen even hadden moeten wennen hun idolen in levende lijve te ontmoeten, was er geen houden meer aan.

K3 zingt gewoon verder

En de hamvraag werd uiteraard ook gesteld. Naomi (8): "Gaan jullie echt uit elkaar?". "Nee hoor", antwoordt Kathleen "dat zijn verhalen van stoute blaadjes. Wij kunnen daar inmiddels wel om lachen. Zolang jullie ons leuk vinden, blijven wij samen zingen." Marian Eberson, Directeur Fondswerving: "In Villa Pardoes doen we er wekelijks alles aan de kinderen en het hele gezin de vakantie van hun leven te geven. Door deze speciale ontmoeting met K3 kan deze week, die gisteren voor deze gezinnen pas begonnen is, totaal niet meer stuk! We vinden het dan ook fantastisch dat de drie zangeressen in hun overvolle programma de tijd hebben genomen de kinderen te ontmoeten. En dat ze niet alleen handtekeningen uitdelen, zich uitgebreid laten fotograferen maar er dan ook nog aan denken de kinderen een stickerboek te geven, het was gewoon af."

Villa Pardoes

Kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun ouders, broertjes en zusjes genieten sinds twee jaar gratis van een unieke week vakantie in Villa Pardoes. Het verblijf heeft ruimte om jaarlijks 400 gezinnen uit Nederland en Vlaanderen te ontvangen voor de vakantie van hun leven. Acht gethematiseerde vakantiehuisjes (zoals Sneeuwwitje, Barbie, Ridder en Space) vormen samen een sprookjesachtig slakkenhuis, waar alles voor een leuke vakantie voorhanden is.

Fondsen

Een gratis verblijf van de gezinnen in Villa Pardoes kost natuurlijk geld en moet dan ook gefinancierd worden. Het adopteren van het verblijf van acht gezinnen gedurende een week kost zo'n * 13.600,--. Ook kunnen bedrijven het verblijf van één gezin adopteren, hetgeen * 1.800,-- kost. Voor * 25,-- per jaar kan men particulier donateur van Villa Pardoes worden. Voor informatie over donateurschap of inzamelingsacties www.villapardoes.nl.

Kaatsheuvel, 2 augustus 2003

Fotografie: Maikel Pelkmans - Screengraphics (foto's kunnen met naamsvermelding rechtenvrij worden gebruikt)

Noot aan de redactie:

Heeft u vragen of wilt u beeldmateriaal ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Marian Eberson, Directeur Fondswerving Villa Pardoes, telefoonnummer 0416 - 387222, e-mail: meberson@villapardoes.nl. Na kantooruren kunt u bellen met 06 - 55 30 30 08.