Ingezonden persbericht


Met een tentoonstelling van kwartjes boeken in de vitrine van de Coöp.

Met een looptentoonstelling door de hele Nieuwstraat met boeken van H. de Roos en P. de Roos.

Een lezing van J. Matti over 100 jaar Afke's tiental. Een lezing van Jan Stedenhouder over Kameleon boeken. Een lezing van
Joop Bekkers over kwartjes boeken.

En allemaal mensen die zich verkleed hebben als hun kinderboekenheld in het kinderboekenheldstraatspektakel

Info: www.zwartehond.nl

Dit alles is in het kader van Nieuwstraat Boekenstraat. De lezingen worden gedaan door:
100 jaar afke's tiental door J. Matti (Nienke v Hichtum kenner bij uitstek). Kameleon door Jan Stedenhouder (directeur van het kameleon dorp). Kwartjes boeken door Joop Bekkers (kwartjesboeken kenner). Tevens zal het boek over de kwartjesboeken van Joop Bekkers gepresenteerd worden.

Voor de kinderen is er een ruimte waar allemaal films vertoond worden Die films zijn allemaal gemaakt naar aanleiding van een kinderboek.

Verder is er nog de kinderboekenheldstraatspektakel Hierbij lopen er allerlei mensen en kinderen rond die hun grote kinderboeken-held uitbeelden.

Deze dag staat ook in het teken als afscheidsfeest van Kinderboekenwinkel "de Zwarte Hond" want op 3 augustus sluit om 17.00 uur de Zwarte Hond na 10 oe jaar zijn deur. En gaat op een andere locatie verder als een besloten kinderboeken antiquaar.

Met vriendelijke groet,

Jurrien Roossien

Jurrien Roossien

Voor meer informatie
Kinderboekenwinkel
"de Zwarte Hond"
Nieuwstraat 51
7411 LH Deventer
tel: 0570 612777 of 0653651840
of info@zwartehond.nl
wegens het spelen van theater voorstellingen in het buitenland zijn we voor informatie niet te bereiken van 7 juli t/m 29 juli '03

---- --