Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg (3/8)

Tilburg, 3 augustus 2003.

Winkeldief opgepakt

TILBURG - Vanmorgen om halfelf hebben agenten aan de Spoorlaan een 20-jarige man uit Tilburg aangehouden. De man haalde in winkel tot tweemaal toe eten en drinken weg. Aan de hand van het signalement dat winkelpersoneel aan de politie opgaf kon de man later worden aangehouden. De man werd in verzekering gesteld.

Politie pakt gesignaleerde man op

TILBURG - Aan de Stappegoorweg hebben agenten vanmorgen om tien voor twaalf een 36-jarige man die zonder vaste woon- of verblijfplaats is, aangehouden. Door de Officier van Justitie te Breda was de opsporing en aanhouding van de man bevolen in verband met strafbare feiten die hij in Waalwijk pleegde.

Fiets heeft voor familie vooral emotionele waarde Politie zoekt fiets slachtoffer Reeshofdijk

TILBURG - De politie in Tilburg is op zoek naar de fiets van Bart Raaijmakers, de 18-jarige Tilburger, die onlangs op de Reeshofdijk om het leven kwam bij een straatroof. Uit het onderzoek dat de politie heeft ingesteld is gebleken dat de fiets van het slachtoffer terecht is gekomen in de bosschages langs de Reeshofdijk, vermoedelijk ter hoogte van een zandpad waar voorheen de voetbalvereniging TAC onderdak vond. In deze buurt moet iemand de fiets gevonden en meegenomen hebben. De politie wil graag in contact komen met de vinder van deze fiets. De nabestaanden van het slachtoffer willen de fiets graag terug hebben vooral om de emotionele waarde die dit voertuig heeft. Het is een bruine herenfiets van het merk Gazelle en op de fiets zit een groen kettingslot. Indien men informatie over deze fiets heeft dan kan men contact opnemen met de politie van team Tilburg West. Dit team is te bereiken via het Landelijke Toegangsnummer Politie (LTP): 0900 - 8844. Het spreekt voor zich dat uw informatie vertrouwelijk zal worden behandeld.

Bron: Carel Bouman