3/8 Den Bosch

's-Hertogenbosch 3-8-2003 -

MOTORRIJDER GEWOND, Heusden

Zaterdagmiddag is op de rotonde bij de Grotestraat in Heusden een 27-jarige motorrijder uit s-Hertogenbosch gewond geraakt. De man reed over de Heesbeenseweg in de richting van de rotonde. De Bosschenaar zag te laat dat er een trekker met aanhanger op de rotonde reed en kon een aanrijding niet meer voorkomen. De man is met letsel aan nek en rug overgebracht naar het ziekenhuis in s-Hertogenbosch. De 24-jarige bestuurder van de trekker met aanhanger raakte bij dit ongeval niet gewond.

HARDDRUGS, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag is in de Torenstraat in s-Hertogenbosch een 25-jarige man uit Vught aangehouden. Bij controle bleek de man in bezit van een zakje (vermoedelijk) cocaïne. De Vughtenaar is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in s-Hertogenbosch.

BEDRIJFSINBRAAK, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in een bedrijf aan de Maaspoortweg in s-Hertogenbosch. Dader(s) verschafte(n) zich toegang tot het pand door middel van verbreken van de ruit van de voordeur. Uit het pand werd een kluis ontvreemd.


--- ---

Deze zelfde nacht werd er ingebroken in een bedrijf aan de Achter de Driesprong in Rosmalen. Dader(s) verschafte(n) zich toegang tot het pand door het verbreken van de voordeur. Uit het pand werd een hoeveelheid tabakswaar ontvreemd.

AGRESSIEVE STAPPER, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag is in de Karrenstraat in s-Hertogenbosch een 31-jarige man uit deze plaats aangehouden. De man had vernielingen gepleegd aan de voordeur van een pand en sloeg hierbij een ruit stuk. De Bosschenaar is overgebracht naar het politiebureau.

RIJDEN ONDER INVLOED, s-Hertogenbosch

In de nacht van zaterdag op zondag zijn op de Pettelaarseweg, Hekellaan en de Zuidwal in s-Hertogenbosch in totaal elf bestuurders bekeurd voor het rijden onder invloed.

Acht bestuurders kregen een rijverbod en een bekeuring van 190 euro. Tegen een 27-jarige Bosschenaar en een 41-jarige plaatsgenoot werd, naast het rijverbod, proces-verbaal opgemaakt. Het rijbewijs van een 20-jarige snorfietser uit Sint-Michielsgestel werd ingenomen. Hij kreeg een rijverbod van zes uur en er is proces-verbaal opgemaakt. De man verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding.