3/8 Maasland

Oss 3-8-2003 -

AGRESSIEVE WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN, Oss

Surveillerende agenten werden zaterdagavond op het Heschepad aangesproken door een medewerker van een winkel. Er waren zojuist twee agressieve mannen in de winkel geweest die alcohol hadden weggenomen. Agenten troffen de twee mannen op de Heuvel in Oss. Hier werden de 28-jarige man uit Boxmeer en een 21-jarige Ossenaar aangehouden op verdenking van het plegen van diefstal. De 28-jarige man verzette zich hevig tijdens de aanhouding en beledigde de agenten. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau in s-Hertogenbosch waar ze inverzekering zijn gesteld.

DOORRIJDER, Nistelrode

Zaterdagmiddag rond 17.15u is op de Donzel in Nistelrode een 17-jarige jongen uit Heesch gewond geraakt toen hij op zijn fiets aangereden werd door een automobilist. De fietser reed op de Donzel, komende uit de richting van Nistelrode, toen hij door een inhalende personenauto werd geraakt. De jongen kwam hierdoor ten val en liep verwondingen op aan hand schouder en knie. Zijn fiets raakte zwaar beschadigd. De automobilist is zonder zijn identiteit bekend te maken doorgereden. Het gaat vermoedelijk gaan om een kleine, grijze personenauto.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Oss

Zaterdagavond is op de Landweerstraat Noord een 22-jarige Ossenaar aangehouden voor het overschrijden van de maximumsnelheid. Tijdens een snelheidscontrole op de Julianasingel bleek de automobilist 113 km/u te rijden terwijl maximaal 50 km/u is toegestaan. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt.

SNELHEIDSCONTROLE, Oss

Zaterdagmiddag zijn tijdens een radarsnelheidscontrole op de Raadhuislaan in Oss in totaal 181 bestuurders bekeurd voor het overschrijden van de maximumsnelheid.

OPENBAAR DRONKENSCHAP, Oss

In de nacht van zaterdag op zondag is op de Eikenboomgaard in Oss een 47-jarige Ossenaar aangehouden voor openbaar dronkenschap. De man hield zich bedreigend op voor de ingang van een horecagelegenheid en weigerde te vertrekken. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Oss. Na verhoor kon hij met een boete op zak weer vertrekken.

RIJDEN ONDER INVLOED, Oss

In de nacht van zaterdag op zondag is op de John F Kennedystraat in Heesch een 21-jarige man uit deze plaats aangehouden voor het rijden onder invloed. De automobilist kreeg een rijverbod van en er is proces-verbaal opgemaakt.


--- ---

Later deze nacht is op het Stationsplein in Heesch een 25-jarige man uit Schaijk aangehouden voor hetzelfde feit. Ook deze automobilist kreeg een rijverbod en er werd proces-verbaal opgemaakt.

WONINGINBRAKEN, Oss

In de nacht van zaterdag op zondag is er bij drie woningen in de Vinkenstraat, Eksterstraat en Lijsterlaan in Oss ingebroken. Tevens werden er twee pogingen van woninginbraken bij de politie gemeld.