Ingezonden persbericht

Schriftelijke vragen: Leger inzetten voor bestrijding drugoverlast

Legereenheden vervullen al geruime tijd politietaken in het buitenland onder de vlag van de Verenigde Naties. Legereenheden kunnen met scholing ook in Nederland worden ingezet voor tijdelijke politietaken in wijken met grote drugoverlast

www.nieuwrechts.nl/artikelen/1059917092.html


De afgelopen weken heb ik regelmatig 's avonds een rondje gereden door de straten in het Oude Westen, om te zien hoe de situatie op dit moment precies is. De uitstraling van de 1e Middellandstraat deed me denken aan een jaarvergadering van de Nederlandse Drugdealer Vereniging. Eenvoudig merkte ik een heroïnehoertje op die met een klant op zoek was naar een rustige plek, indien politie aanwezig was geweest had hier snel tegen opgetreden kunnen worden. Van bewoners begrijp ik dat er een duidelijke toename is van het aantal incidenten.


Legereenheden vervullen al geruime tijd politietaken in het buitenland onder de vlag van de Verenigde Naties. Legereenheden kunnen met scholing ook in Nederland worden ingezet voor tijdelijke politietaken in onze eigen probleemgebieden. De Marechaussee ondersteunde laatst nog bij een fouilleeractie in luchthaven Schiphol te Amsterdam.


---


NieuwRechts is een snel groeiende politieke beweging, die opkomt voor de belangen van het Nederlandse volk en vecht voor behoud van de Nederlandse cultuur. Open communicatie is erg belangrijk; het politieke forum is in korte tijd uitgegroeid tot een met meer dan 400 deelnemers. Onder leiding van Michiel Smit (ex-fractiesecretaris van Leefbaar Rotterdam) verenigen ex-LPF-ers, ex-VVD-ers en Nationalisten zich tot een brede rechtse volkspartij. NieuwRechts heeft diverse internationale contacten. In heel Nederland worden afdelingen opgericht en in 2006 zal in gemeenten worden meegedaan aan de gemeenteraadsverkiezingen.




Voor informatie: michiel@nieuwrechts.nl / 010 417 35 24