Ingezonden persbericht

Van : drs. S. Winsser
Plaats : Goirle
Datum : 04-08-03

ACES Online veranderd naam een introduceert nieuwe innovatieve webwinkel

Goirle, 4 augustus 2003

Met ingang van 4 augustus wijzigt de naam van ACES Online in ACES Direct. De naam ACES Online sloot niet langer aan bij de bedrijfsactiviteiten. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren van pure online leverancier van IT producten ontwikkeld tot een totale inkoopoplossing voor IT producten voor het MKB. In deze oplossing vormen webwinkel, catalogus en professioneel account management een drie eenheid.

Met de naamswijziging introduceert ACES Direct ook een compleet vernieuwde webwinkel. Op basis van uitgebreid onderzoek onder onze klanten in het MKB is het laatste half jaar de webwinkel compleet opnieuw ontworpen. Het inkopen van IT producten door het MKB hopen we hiermee nog makkelijker te maken. Nieuw is onder andere de mogelijkheid producten te vergelijken op specificaties en het direct meebestellen van accessoires. Ook is de webwinkel veel sneller geworden en is deze compatible met alle recente browsers van Microsoft, Netscape, Mozilla en Opera.

Niet alleen is inkopen van IT producten makkelijker geworden, het is vanaf nu nog goedkoper. Vanaf nu rekenen we, als eerste in Nederland, geen verzend- en orderkosten meer bij orders boven euro 500 excl. BTW.

Over ACES Direct
ACES Direct is opgericht in 1996 en is één van de grootste leveranciers van hardware, software, randapparatuur en supplies van Nederland. Onze klanten bevinden zich met name in het bedrijfsleven en bij de overheid. Wij streven ernaar, om het winkelen voor IT-producten voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Bedrijven en instellingen verwachten van hun IT leverancier dat zij hun orders snel, voordelig en zo makkelijk mogelijk op de plaats van bestemming krijgen. ACES Direct heeft als antwoord hierop een inkoopoplossing voor u ontwikkeld waarin webwinkel, catalogus en professioneel account management een eenheid vormen. ACES Direct is officieel (e-)business partner van o.a. HP, IBM, 3Com, Toshiba, APC, Lexmark, Symantec, Philips, Eicon, Sony etc

ACES Direct is te vinden op http://www.acesdirect.nl.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

ACES Direct BV
Den ouden heertgang 4

5051 TD Goirle
drs. S. Winsser
E-mail : serge.winsser@acesdirect.nl
Telefoon : 013-5300122
Fax : 013-5300089