PSV

Persbericht

Eindhoven, Amsterdam, 28 juli 2003

WereldPrimeur: Virtueel en echt voetbal ontmoeten elkaar tijdens open dag PSV

Op maandag 4 augustus organiseert PSV haar jaarlijkse Open Dag in en rond het Philips Stadion. Tussen 12.00 en 18.00 uur kan iedereen een kijkje nemen achter de schermen van de huidige landskampioen. Speciaal voor deze dag organiseren PSV en Electronic Arts, s werelds grootste onafhankelijke producent en distributeur van interactieve software entertainment, een virtuele voetbal-uitdaging!

Eén van de selectiespelers van PSV gaat als wereldprimeur in een vol voetbalstadion op de 4 grote Alfresco beeldschermen het populaire computervoetbalspel FIFA spelen. Hij zal het in deze virtuele voetbalwedstrijd opnemen tegen de winnaar van het PSV FIFA evenement op de PSV Young Reds End of Season Party . Tijdens de Open Dag zal blijken of de speler in de computer game net zo goed is als op het echte voetbalveld. En de PSV-speler zal zijn digitale kunsten aan het publiek tonen in een virtuele wedstrijd..

Bij een bezoek aan de Open Dag kan iedereen deze unieke wedstrijd in het Philips Stadion live volgen op de vier enorme beeldschermen in het stadion. Na afloop zullen de computer gamer en de PSV speler hun talenten met echt voetbal laten zien tijdens het penalty schieten tegen Ronald Waterreus of de nieuwe aanwinst Rob van Dijk.

Open dag voetbalclub PSV

Locatie: in en rond het Philips Stadion, Eindhoven

Datum: maandag 4 augustus

Tijd: van 12.00 tot 18.00 uur

Toegang: gratis


---

Noot aan de redactie

Deze persinformatie wordt u toegestuurd door PSV NV en Linden & Barbosa namens Electronic Arts. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met PSV NV, newmedia@psv.nl Pedro Salazar Hewitt, 040-2505573 of Linden & Barbosa, telefoon 020-589 3993.

Electronic Arts, EA SPORTS, EA SPORTS BIG en EA GAMES zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Electronic Arts Inc. in de V.S. en/of andere landen. EA.COM is een servicemerk van EA.com Inc. The Lord of The Rings en de daarin voorkomende personages, namen en plaatsen, TM The Saul Zaentz Company d/b/a Tolkien Enterprises onder licentie aan New Line Productions, Inc. PlayStation is een geregistreerd handelsmerk van Sony Computer Entertainment Inc. Game Boy Advance is een handelsmerk van Nintendo. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.