Politie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.

* District Noordwest Veluwe


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

b.g.g. 0900-8844



P E R S B E R I C H T E N



POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE


(1)

4 augustus 2003



Putten-woninginbraak


Op 3 augustus overdag is er ingebroken in een woning aan de Husselerweg in Putten.
De dader(s) kwamen binnen door een zijdeur van de woning open te breken. Vervolgens werden diverse vertrekken in de woning doorzocht. Weggenomen werd een geluidsinstallatie, videocamera, tennisracket en kleding.


Vaassen-inbraak bij sportcomplex

Op 3 augustus deed een 57-jarige man uit Vaassen aangifte van inbraak bij een sportcomplex aan de Woestijnweg. Feit is gebeurd in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 augustus. De dader(s) kwamen binnen door een raampje te forceren en naar binnen te klimmen. Vervolgens werden vanachter de bar in de kantine ongeveer 25 pakjes sigaretten weggenomen.



Emst-verkeersongeval met letsel


Een 25-jarige man uit Epe is op zondagavond 3 augustus gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Wiemanstraat/Brinkerweg. Een 23-jarige man uit Wezep reed met een veevervoervrachtautootje over de Brinkerweg, komend uit de richting van Emst. Op het kruispunt Brinkerweg/Wiemanstraat verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechtskomende 25- jarige man uit Epe, die in een bestelbus reed. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de 25-jarige man in de flank van het veevervoervrachtautootje reed. De bestelbus werd door een afsleepbedrijf weggesleept. De 25 jarige bestuurder had last van zijn nek en is per ambulance overgebracht naar het Lucasziekenuis in Apeldoorn.


Putten-verkeersongeval met letsel

Een 13-jarige jongen uit Putten is op zondagavond 3 augustus gewond geraakt bij een verkeersongeval. Toen hij over de Voorthuizerstraat in de richting van Voorthuizen fietste, werd hij ingehaald door een bromfiets, vervolgens wilde hij linksaf de Driestweg inslaan
Op dat moment werd hij ingehaald door een 17-jarige bromfietser uit Voorthuizen. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de 13 jarige fietser een hersenschudding en een polsfractuur opliep.



Ermelo-diefstal uit vakantiebungalow


Op zondagochtend 3 augustus is er een diefstal gepleegd vanuit een vakantiewoning aan de Eendenparkweg. De bewoonster was tussen 09.15 uur en 09.30 uur even gaan wandelen en had de bungalow niet afgesloten. Bij terugkomst bleek dat een rugtas, videocamera, gsm en een fototoestel waren weggenomen.


Ermelo-verkeersongeval met letsel

Een 29-jarige vrouw uit Apeldoorn is zondagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Flevoweg. Omstreeks 23.27 uur reed zij in de richting van Apeldoorn en verloor door onwelwording de macht over het stuur. Ze reed hierdoor de links gelegen greppel in en de auto kwam op de rechterzijde tot stilstand. Ze is met nekklachten per ambulance overgebracht naar het St Jansdal.





038-375 10 50
---- --