Tienkoppige versterking voor IMMEDIATE Solutions

Amsterdam, 4 augustus 2003 - Consultancybedrijf IMMEDIATE Solutions heeft tien nieuwe medewerkers aangetrokken om haar groeiende klantenkring optimaal van dienst te kunnen zijn. De uitbreiding vindt plaats op verschillende afdelingen binnen de organisatie.

Business consultancy: Roel Kort (44) is aangesteld als Senior Business Consultant en zal zich bezighouden met het vereenvoudigen van de marketingcommunicatieprocessen bij klanten. Damien Sherman (32), Pierre Ronziere (33) en Patricia Moerland (44) zijn als Business Consultant aangetrokken om marketingcommunicatieprocessen bij klanten te stroomlijnen met behulp van nieuwe technieken.

Marketing & Sales: Han Bijlholt (35) gaat zich bezighouden met het analyseren en vergaren van marktinformatie ten behoeve van het verkoopproces. Rob Berting (41) is onder andere aangetrokken om het klantenportfolio verder uit te breiden.

Technische ondersteuning: Mark Dunne (27) is aangetrokken als System Administrator om de ICT infrastructuur te beheren. Mike Eriksen (42) is als Senior Technical Consultant verantwoordelijk voor de ondersteuning van klanten op het gebied van ICT-gebruik.

Grafisch specialisten: Grafisch Consultant Peter Williams (38) gaat zich bezighouden met het beheren van de consistentie en effectiviteit in uitingen van klanten en van IMMEDIATE Solutions. Johan Smit (37) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de grafische wereld en wendt die nu aan om als Grafisch Consultant de klanten van IMMEDIATE Solutions te adviseren.

Over IMMEDIATE Solutions IMMEDIATE Solutions helpt klanten met het herdefiniëren en implementeren van hun marketingcommunicatieprocessen. Indien nodig wordt technologie gebruikt om deze processen te ondersteunen. Op deze manier integreren bedrijven hun marketing- en communicatieketens, realiseren ze operationele efficiëntie en verzekeren ze zich van proactieve channelondersteuning. De essentie bestaat volgens IMMEDIATE Solutions uit: procescontrole, efficiëntie, merkconsistentie, duidelijkheid en meetbaarheid. Het bedrijf werkt onder andere voor internationaal opererende bedrijven in de financiële en IT sector. IMMEDIATE Solutions bestaat zes jaar. Er werken momenteel ruim 60 mensen op het hoofdkantoor in Amsterdam en op de vestiging in Barcelona. Voor meer informatie kunt u kijken op www.immediate-solutions.com.

Voor meer informatie Winette Boomsma Brodeur worldwide Tel: 020 - 346 20 00 wboomsma@nl.brodeur.com

Voor beeldmateriaal Ingezonden persbericht

Han Bijlholt en Patricia Moerland waren helaas niet aanwezig toen de foto werd genomen.