Zonder stress op vakantie met Maps of TomTom Navigator

Kaarten van bekende Europese vakantiebestemmingen nu direct te downloaden

Amsterdam, 4 augustus 2003 ­ TomTom BV, leverancier van persoonlijke navigatiesystemen, lanceert Maps of TomTom Navigator. Bezitters van TomTom Navigator 2 kunnen van de TomTom website nu kaarten downloaden van vele bekende vakantiebestemmingen in Europa. Op de website kan men eenvoudig de stad of het gebied kiezen waarvan men een kaart wil aanschaffen. Dit betekent minder stress tijdens de rit naar de vakantiebestemming.

Met Maps of TomTom Navigator kunnen de kaarten snel en simpel gedownload worden tegen een lage prijs. Het downloaden kost zo weinig tijd omdat de bestanden zeer compact zijn. Dit maakt Maps of TomTom Navigator de perfecte accesoire voor iedere vakantie. Net als in TomTom Navigator bieden de kaarten informatie over de locatie van duizenden hotels, restaurants en andere interessante en nuttige plaatsen om van iedere reis optimaal te kunnen genieten.

De Maps of TomTom Navigator-kaarten kunnen per direct gedownload worden van www.tomtom.com. Tot de beschikbare kaarten behoren het Nederlandse kustgebied, Beijeren, Bretagne, de Franse Rivièra, Schotland en het Lake District, de Zuid-Westkust van Frankrijk, de Zuid-Westkust van Spanje en Portugal, de Spaanse Rivièra, Toscane en het gebied rond Wenen. Er zijn tevens gedetailleerde kaarten van vele Europese steden, waaronder Berlijn, Kopenhagen, Londen, Parijs, Rome en Stockholm.

De prijs voor de Maps of TomTom Navigator-kaarten bedraagt US$ 19.99 (equivalent ¤18) per stad en US$ 39.99 (equivalent ¤35) per gebied. Betaling in de webwinkel is alleen mogelijk in US dollars.

Over TomTom
TomTom is wereldwijd leverancier van producten voor handheld computers. TomTom biedt mobiele gebruikers een brede reeks aan reizen gerelateerde software uit, waaronder persoonlijke navigatiesystemen, reisgidsen en woordenboeken. TomTom BV (voorheen Palmtop Software) is in 1991 opgericht in Nederland en heeft vestigingen in Amsterdam, Londen en Concord (MA). De producten van het bedrijf worden verkocht via een distributienet van detailhandelaren in meer dan 15 landen. TomTom is door Intermediair verkozen tot meest innovatieve ICT-bedrijf van 2003. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.tomtom.com.