Eneco

ENECO

ENECO Energie lanceert Feyenoord Energie

Met ENECO Energie en Feyenoord gaan sport en energie hand in hand. Het product is tot stand gekomen vanuit een jarenlange samenwerking tussen ENECO Energie en Feyenoord en is bedoeld om de relatie met de achterban te verstevigen. Klanten van Feyenoord Energie ontvangen twee jaar lang elk kwartaal vier unieke munten van verschillende Feyenoordspelers en bij aanvang van de levering van Feyenoord Energie een opbergalbum om de gratis muntencollectie in te bewaren.

Daarnaast steekt ENECO Energie extra energie in nieuw talent. Het energiebedrijf maakt voor iedere nieuwe klant van Feyenoord Energie een vast bedrag over aan de voetbalschool Feyenoord Fetteh Football Academy in Ghana. Zodat talenten daar de kans krijgen de toppers van morgen te worden.

ENECO Energie doet meer met sport. Het bedrijf is één van de drie grootste energieleveranciers van Nederland en spiegelt zich graag aan de topprestaties in de sportwereld. Sport is volgens ENECO Energie ambitie, doorzettingsvermogen en wilskracht. Eigenschappen die het bedrijf belangrijk vindt en ook op zichzelf van toepassing vindt. ENECO Energie is Partner in Sport van NOC*NSF, heeft haar naam verbonden aan het grootste wielerevenement van Nederland, de ENECO Tour, en heeft banden met onder andere het ENECO World Port Tournament en voetbalclubs, zoals Feyenoord.

Feyenoord Energie is een eerste concrete invulling van de nieuwe partnerovereenkomst tussen ENECO Energie en Feyenoord. De sponsoring van de Rotterdamse voetbalclub door ENECO Energie is voor de komende twee seizoenen verlengd.

Feyenoord Energie is groene elektriciteit, opgewekt uit duurzame bronnen. Klanten betalen hiervoor dezelfde prijs als voor gewone grijze stroom. Overstappen is eenvoudig en kost niets extra. Voor meer informatie, kijk op www.feyenoordenergie.nl.

De eerste klant, Robin van Persie, is op 28 juli verwelkomd door Cora Vlieg, directeur van ENECO Energie, divisie Consumenten. Hij heeft samen met Patrick Pauwe en voorzitter Jorien van den Herik vandaag een zilveren munt in ontvangst genomen met hun eigen portret.