FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland


Corsoboot FloraHolland ontvangt 1e prijs voor 'Doornroosje'

(04-08-03)

Naaldwijk- De inzending van FloraHolland had dit jaar als thema 'Doornroosje ontwaakt'. Deze inzending is beloond met de 1e prijs corsoboten. De corsoboot sprong er tussenuit door de veelkleurige bloemenpracht en het tot in detail doorgevoerde ontwerp. Niet alleen Doornroosje en haar prins zagen er prachtig uit, ook de schipper en de maat stonden verkleed als lakei in vol ornaat op de boot.

Voor de aankleding van de boot is gekozen voor een breed assortiment bloemen. Er zijn circa 4.200 bloemen in de corsoboot verwerkt. Het ontwerp van de boot is van de hand van arrangeur Anton van Baalen. Medewerkers van de vestigingen Naaldwijk en Rijnsburg van FloraHolland hebben de bloemen opgestoken.

De zesde editie van het Varend Corso Westland was een groot succes. Circa 210.000 mensen bekeken de corsostoet met als thema 'Sprankelende Sprookjes'. Een nieuw record aantal bezoekers.
Kees Mostert, voorzitter van FloraHolland: "Het Varend Corso hoort bij uitstek in het Westland en omstreken. Het corso laat op een inspirerende wijze zien wat er mogelijk is met bloemen, planten en groente. Het Varend Corso Westland is een mooi schouwspel, dat iedereen minimaal één keer zou moeten zien."