FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland


Burgemeester Frissen van gemeente Horst aan de Maas neemt deel aan Pre Ride for the Roses

(04-08-03)

Venlo - Burgemeester Frissen van de gemeente Horst aan de Maas neemt deel aan de Pre Ride for the Roses, een circa honderdtwintig kilometer lange fietstocht van Venlo naar Waalwijk. Samen met Rutger Lommerse, vestigingsmanager, Ger Kamps (Hoofd Facility Management van vestiging ZON) en de heren Toon Saris (van Kwekerij A. Saris BV - Venlo) en Mark Smolders (van Kwekerij Van Velsum v.o.f. - Heeze), vormt hij de afvaardiging vanuit FloraHolland vestiging ZON.

De Pre Ride is een tocht die voorafgaat aan de Ride for the Roses. Prominenten als Burgemeester Frissen en anderen uit de sierteeltsector stappen op zaterdag 23 augustus vanuit zes sierteeltlocaties op de fiets om geld in te zamelen voor de Ride for the Roses, die op 24 augustus in Waalwijk van start gaat. De opbrengst van deze Pre Ride is bestemd voor de Nederlandse Kankerbestrijding, Het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF).

Iedereen kan zijn of haar donatie voor de Pre Ride for the Roses storten op rekening 135 336 112 ten name van PV Ride for the Roses. Sponsors worden vermeld in het wekelijkse artikel in de Bloemenkrant over de Pre Ride. Voor meer informatie over sponsoring/donaties: T 0174-63 46 87 (Peter Kortekaas, FloraHolland).