Politie Noord- en Oost Gelderland

------ Persbericht -------

Politie Noord- en Oost-Gelderland
District IJsselstreek

Persberichten van 4 augustus 2003

Zutphen - Insluiping
Tussen 3 augustus 22.45 uur en 4 augustus 00.15 uur werden geld en bier gestolen uit een woning aan het Bagijnenland. De woning ligt op de eerste verdieping en de daders kwamen binnen via het balkon. De daders zijn vermoedelijk drie onbekende jongens van ongeveer 16 jaar oud. De politie stelt een onderzoek in.

Lochem - Inbraak
Op maandag 4 augustus werd tussen 3.30 en 8.30 uur ingebroken in een café aan de Walsteeg. Een deur werd opengebroken en van twee gokkasten werden de geldlades weggenomen. Ook werd een onbekende hoeveelheid rookwaren ontvreemd. De geldlades werden later aan de Walderstraat leeg teruggevonden.

Laren- Ongeval
Een 36-jarige man uit Lochem is op 4 augustus rond 10.10 uur zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Hij reed met zijn auto op de N332 en kwam in botsing met een tegenligger. Deze 76-jarige man uit Barchem sloeg linksaf richting Laren en verleende hierbij geen voorrang aan de man uit Lochem. De Lochemmer werd zwaargewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zutphen. De man uit Barchem raakte ook gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Almen - Insluiping
Bij een hotel/restaurant/café aan de Dorpsstraat is op 4 augustus tussen 00.30 en 7.00 uur een kassa met inhoud gestolen. De dader kwam vermoedelijk binnen via een raam. De kassa werd later nagenoeg leeg teruggevonden aan de Staringweg door twee spelende jongetjes.

Einde berichten

Voor informatie:
Andrea Jansen, voorlichting politie, telefoon (0314) 69 40 50