4/8 district Den Bosch

's-Hertogenbosch 4-8-2003 - .

VERDACHTEN WINKELINBRAAK AANGEHOUDEN, S-HERTOGENBOSCH

Maandag vroeg in de ochtend heeft de politie een 29-jarige man uit Zaanstad, een 33-jarige man uit s-Hertogenbosch en een 21-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. Naar aanleiding van een melding van een getuige dat er werd ingebroken in een winkel aan de Orthenstraat in s-Hertogenbosch en waarbij de signalementen van de inbrekers bekend zijn geworden, kon het drietal kort na de inbraak worden opgepakt. Van het pand aan de Orthenstraat bleek de ruit te zijn vernield. Het is niet bekend hoeveel goederen zijn ontvreemd.

VERDACHTEN AANGEHOUDEN IN VERDUISTERDE AUTO, DRUNEN

In de nacht van zondag op maandag zijn een 39 en een 31-jarige man uit Vlijmen aangehouden. Het tweetal werd rijdende op het Groenewoud in Drunen aangetroffen in een op 13 mei in Vught verduisterde personenauto. Beiden zijn ingesloten voor verder onderzoek.

CONFLICT TUSSEN DUIKER EN VISSERS, ROSMALEN

Zondagmiddag vond er een conflict plaats tussen een 31-jarige duiker uit Rosmalen en twee vissers, een 21-jarige man uit Helvoirt en een 22-jarige man uit Den Bosch. De duiker verklaarde dat hij al duikend verstrikt was geraakt in de vislijnen van de vissers. Daarop heeft hij zichzelf bevrijd door onder andere een vislijn door te snijden. De vissers waren hier niet zo blij mee en gingen met hun bootje achter de duiker aan en sloegen hem met een stok op het hoofd. Vervolgens trokken of duwden de vissers de duiker onder water. De vissers verklaarden dat de duiker de vislijnen bewust aan elkaar heeft geknoopt. Zij betuigden spijt over het slaan van de duiker.

RIJBEWIJS INGEVORDERD VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, s-Hertogenbosch

In de nacht van zondag op maandag is het rijbewijs van een 37-jarige man uit s-Hertogenbosch ingevorderd. De man bestuurde een auto onder invloed van alcohol. Uit een blaastest bleek dat de man meer dan drie keer de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd had.