SKYRADIO

Van Basten schiet mis, finalist Sky Radio actie wint 101.000

De winnaar van de Sky Radio 101.000 euro actie, Luc Scheepers, verliet gisteravond de Amsterdamse Arena met maar liefst 81.000 euro op zak! Zijn winnende inzending om bekende voetballers penalty's te laten nemen in een Sky Radio billboard voor een goed doel, bleek voor Marco van Basten, Jonnhy van 't Schip en de drie talenten uit de Ajax jeugd een te zware opdracht. Geen van de penalty's werd raak geschoten. Desalniettemin schonk de dolgelukkige winnaar alsnog 20.000 euro aan de Johan Cruyff Foundation.

Gisteravond tijdens het Amsterdam Tournament zou de door Luc Scheepers verzonnen inzending op de Sky Radio prijsvraag uitgevoerd worden. Marco van Basten, Johnny van 't Schip en drie talenten uit jong Ajax moesten elk vanaf 7 meter twee penalty's nemen. Voor elk geraakt schot zou er 10.000 euro naar de Johan Cruyff Foundation gaan en bij een gemist schot werd Luc 10.000 euro rijker. Ondanks dat hij de voetballers wel een paar doelpunten had gegund, zag Luc alle tien de ballen naast de gaten gaan.

Gelukkig gaat er alsnog 20.000 euro naar de Johan Cruyff Foundation. Deze organisatie stelt zich tot doel om sport en beweging te stimuleren onder kinderen, wereldwijd. Sky Radio 101 FM stelt ook nog 20.000 euro aan radio zendtijd ter beschikking aan de Johan Cruyff Foundation.
Luc kon het nog maar moeilijk bevatten. Het is dan ook veel geld dat
hij in die paar minuten binnen zag stromen. Teruggekomen op de tribune zat zijn vrouw niet op haar plek. 'Oh nee!' reageerde Luc grappend 'mijn vrouw is nu al ontvoerd!'

In juni organiseerde Sky Radio 101 FM ter promotie van de nieuwe frequentie een spectaculaire actie, waarbij luisteraars konden meedingen naar 101.000,- euro. Uit 250.000 reacties werden 100 dagwinnaars geselecteerd om deel te nemen aan de finale van deze grote radioprijs. De dagwinnaars moesten antwoord geven op de vraag: 'Wat zou jij doen om 101.000,- euro belastingvrij te winnen?'

De inzending van Luc Schepers uit Rotterdam werd zowel door de jury als door de luisteraars van Sky Radio als meest creatief en origineel idee beoordeeld.

Sky Radio 101 FM
Met bijna 5 miljoen verschillende luisteraars per week is Sky Radio 101 FM al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Slechts onderbroken door nieuws, weer en verkeersinformatie wordt 24 uur per dag non-stop de meeste popmuziek uitgezonden.

Sky Radio 101 FM is overal in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM en overal via lokale kabelfrequenties.