Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 4-08-2003
Persberichten maandagmiddag 4 augustus 2003 Ernest Zinsmeyer 06 22662875

Piket en persvoorlichting tot donderdagmiddag

Inbraak bedrijf
ASSEN Afgelopen weekeind is ingebroken in een bedrijf in de Ketellapperstraat. Namens het bedrijf meldde een 28-jarige werknemer dat er onder meer een laptop, een radio, en een computer was gestolen. Hoe de daders zijn binnengekomen is niet bekend.

Gewonden bij ongeval
VLEDDER Maandagochtend omstreeks 11.00 uur zijn drie inzittenden van een personenauto gewond geraakt bij een botsing tussen twee personenautos. Het ongeval ontstond doordat een 78-jarige vrouw uit Rotterdam op de kruising van de Vledderweg en de Wildwal geen voorrang verleende aan een 46-jarige man uit Enschede. Bij de botsing zijn drie inzittenden van de auto uit Enschede, nadere gegevens ontbreken, met snijwonden overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel.

Hennepkwekerij aangetroffen na wateroverlast
EMMEN Maandagochtend is in een woning aan de Zweelerbrink een hennepkwekerij aangetroffen. Omwonenden belden met de woningstichting nadat water door de vloer van het bewuste pand kwam. In de kwekerij, bestaande uit 200 planten plus installatie, stond een flinke laag water. De kwekerij is ontmanteld en direct afgevoerd. De stroom werd buiten de meter om verkregen. De bewoner, die niet thuis werd getroffen, zal op een later moment worden verhoord.