Digitale Gemeente Houten

Kindervakantieweek in Houten

donderdag 26 juni 2003 - Bron: Stichting Enter

Hutten bouwen, zwemmen, koken, speurtochten en voetballen?! Iets voor jou?
Dan moet je zeker meedoen aan de kindervakantieweek in Houten. Een complete week vol activiteiten speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
Tijdens deze week ga je overdag in groepen aan de slag met allerlei bouw- en knutselactiviteiten, maar ben je ook bezig met andere spellen en wordt het een supergezellige, en hopelijk zonnige week. De kindervakantieweek wordt bij de bouwspeelplaats en het manifestatieterrein gehouden van 4 t/m 8 augustus en je betaalt 60,- om de hele week deel te nemen. Daarbij inbegrepen zit elke middag een lunch en eten we donderdagavond samen rondom een gezellig kampvuur.

Natuurlijk kunnen we altijd helpende handen gebruiken tijdens zon kindervakantieweek. Wil je vader en/of moeder ons de hele week helpen om er zo een topweek van te maken, dan mag jij helemaal gratis meedoen!
Het inschrijfformulier kun je vanaf NU ophalen bij jongerencentrum Chipolata of downloaden van onze site, www.chipolata.nl, onder acitiviteiten/kids.
Wees er alleen wel snel bij, want er kunnen helaas maar 60 kinderen deelnemen.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie, dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Martine of Annemieke van Stichting Enter, tel. 030-6341757.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).