Politie Zeeland


O-5349-2003 MAN MISHANDELD GOES
Maandag rond 04.00 uur is op de grote Markt in Goes een 38-jarige Goesenaar mishandeld door twee onbekend gebleven mannen.
De man liep over de Grote Markt en werd door de twee mannen beledigd. Hierop ontstond een woordenwisseling die uitmondde in een handgemeen. Tijdens dit handgemeen is de Goesenaar door de twee mannen zodanig geschopt en geslagen dat hij een hematoom onder zijn rechteroog en een scheurtje in zijn wenkbrauw heeft opgelopen.
Hij heeft zich onder dokterbehandeling moeten stellen.

W-5350-2003 VERSTOPT ?
Maandag om 08.00 uur zijn 7 Duitse jongeren bekeurd voor illegale recreatie.
In het natuurgebiedje aan de Schoutsweg in Westkapelle hadden de jongeren 3 tenten opgezet.
Ze hadden zich zodanig geïnstalleerd dat ze dachten uit het zicht te zijn. Niets was minder waar. Allen zijn bekeurd voor het zich buiten de paden in een natuurgebied bevinden en de 2 autobezitters bovendien voor het zich met een auto in een natuurgebied bevinden.

O-5351-2003 ZAKKENROLLEN
Van een 17-jarig meisje uit Ijsselstein is maandag rond 12.00 uur tijdens een strandbezoek in Renesse een gouden horloge en een gouden ring weggenomen.
De warde bedraagt een paar honderd euro.

O-5352-2003 AANRIJDING
Op de Welgelegen in Tholen vond maandag rond 18.00 uur een frontale aanrijding plaats.
Een 20-jarige automobilist uit Tholen reed over de Welgelegen in de richting van Oud Vossemeer. Ter hoogte van een perceel sloeg hij rechtsaf de dreef van een boerderij in. Op hetzelfde moment kwam een 63-jarige bestuurder van een bestelauto van de boerderij afgereden over de dreef. Beiden kwamen met de voorzijde in botsing en hadden een remspoor van ongeveer 1 meter lang. Beide bestuurders zagen elkaar pas op het laatste moment door de begroeiing.

W-5353-2003 AGRESSIE
Op het Bellamypark in Vlissingen zijn maandag rond 18.30 uur een automobilist en zijn inzittende door twee onbekend gebleven jongens geslagen.
De automobilist sprak de jongens, die op scooters reden, aan op hun verkeersgedrag. Zij reden n.l. zo hard over een oversteekplaats voor voetgangers dat deze opzij moesten springen.
De jongens waren blijkbaar niet gediend van de opmerking van de automobilist. De bestuurder en zijn inzittende zijn door hen door het open raam geslagen.
De automobilist is naar het nabijgelegen politiebureau gereden. Toen de jongens dat zagen kozen zij het hazenpad.