MUSCLE MARKETING USA INC

Muscle Marketing USA beweert dat GNC nepversie MMUSA verkoopt

Muscle Marketing USA beweert dat GNC een nepversie verkoopt van MMUSA's Creatine Serum

Los Angeles, August 5 /PRNewswire/ -- - Muscle Marketing USA (MMUSA) voelt zich verplicht om atleten te waarschuwen voor een produkt dat verkocht wordt door GNC-Numico (General Nutrition Corporation), gevestigd in Pittsburgh, PA (V.S.)

Het onderstaande bericht is uitgegeven door Muscle Marketing USA:

Het lijkt erop dat GNC een muntje probeert te slaan uit de populariteit van de eerste stabiele vloeibare Creatine Serum(TM) van MMUSA door haar eigen produkt op de markt te brengen met de naam 'creatine serum' in een gelijksoortige vierkante fles. GNC's versie van het 'serum', een vervalsing naar men beweert, is echter niets meer dan een prullige imitatie van MMUSA's produkt. Naar men beweert bevat het geen stabiele en oplosbare vloeibare vorm van creatine. Het bevat niet het door MMUSA wetenschappelijk ontworpen complex van synergische, snelwerkende ingrediënten. Het is zeer belangrijk op te merken dat GNC's copycat serum geen Creatine Phosphate Complex(TM) bevat; het gepatenteerde stabiele vloeibare molecuul dat MMUSA in 1995 ontdekte.

GNC's imitatieproduct lijkt erop niets anders te zijn dat het creatine monohydraat poeder dat door vele andere verkopers van supplementen wordt gemaakt. GNC's copycat versie van MMUSA's Serum is gemaakt van creatine monohydraat poeder in een olie gebaseerde suspensie. Hierdoor is GNC's 'imitatie' serum onoplosbaar en wordt het niet gemakkelijk in het lichaam geabsorbeerd. Het heeft dezelfde beperkingen als creatine monohydraat poeder. Naar men zegt is het een inferieur product dat geen enkele eigenschappen bezit die MMUSA's Creatine Serum(TM) aan atleten biedt.

Door dit product under dezelfde naam en met gelijjkvormige verpakking als MMUSA's Creatine Serum(TM) aan te bieden, is MMUSA van mening dat GNC op snelle winst uit is ten koste van de atleet. MMUSA beweert dat in het beste geval GNC de consumenten in verwarring brengt. In het erste geval worden zij misleid.

MMUSA heeft sterk geprotesteerd tegen de beslissing van GNC om dit copycat product op de markt te brengen. MMUSA heeft erop aangedrongen om het produkt van een nieuwe naam te voorzien, om zodoende een rechtzaak te voorkomen. Zij hebben toegestemd om de naam van het product te wijzigen zodra hun huidige voorraad op is.

Ondertussen wil MMUSA alle atleten waarschuwen die van plan zijn om 'creatine serum' bij GNC winkels te kopen. Zij dienen zorgvuldig naar het etiket en de verpakking van het product te kijken. Als zij de autentieke snelwerkende, stabiele vloeibare creatine willen, die gemakkelijk wordt opgenomen zonder bijwerkingen, dan dienen zij zich ervan te vergewissen dat zij de echte MMUSA Creatine Serum(TM) kopen.

MMUSA's Creatine Serum(TM) bevat een unieke, zeer oplosbare vorm van creatinefosfaat. Het wordt gemakkelijk geabsorbeerd en het heeft een hoge bio-beschikbaarheid. MMUSA's Serum wordt onder de tong ingenomen en zodoende worden de maag en de spijsvertering vermeden. Schudden is niet noodzakelijk en het is 2-3 jaar stabiel.

De echte MUSA Creatine Serum(TM) producten worden thans slechts in bepaalde GNC winkels verkocht. MMUSA adviseert alle consumenten om hun aankopen goed te controleren, zodat zij niet per ongeluk het verkeerde product aanschaffen. MMUSA's Creatine Serum(TM) op gekocht worden op www.creatine.com of per telefoon op 001 877 687 2537 (V.S.). Consumenten kunnen onze producten ook vinden bij grote zaken die sportvoedsel en vitamines verkopen, zoals Vitamin Shoppe, Vitamin World, Bally's en vele andere reformzaken en clubs.

MMUSA is de toonaangevende uitvinder van 's-werelds eerste en enigste veilige, stabiele vloeibare creatine supplementen. MMUSA spant zich in om atleten te helpen om hun fitness doelen te bereiken zonder hun gezondheid in gevaar te brengen.

(c) 2003 Muscle Marketing USA Inc. Alle rechten voorbehouden

Neem voor meer informatie a.u.b. contact op met: Gigi Ngoh van Muscle Marketing USA, +1-604-692-0660, ext. 168, of gigi@mmusa.com, of www.creatine.com/gncdeception.

Website: http://www.creatine.com/gncdeception

http://www.creatine.com

Gigi Ngoh van Muscle Marketing USA, +1-604-692-0660, ext. 168, of gigi@mmusa.com, of www.creatine.com/gncdeception


05 aug 03 08:22