Ingezonden persbericht

PERSINFORMATIE

Amsterdam, 5 augustus 2003

Garuda indonesia en malaysia airlines breiden samenwerking verder uit.

Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië en Malaysia Airlines gaan nauwer samenwerken. De bestaande code-sharing overeenkomst wordt per 1 augustus 2003 verder uitgebreid om de marktpositie van de maatschappijen in Europa te versterken.

Uitbreiding code-sharing Europa, Australië, Azië
Garuda Indonesia en Malaysia Airlines bundelen hun krachten verder op verschillende routes vanuit Europa, Australië en Azië. London - Kuala Lumpur, Frankfurt - Kuala Lumpur (uitgevoerd door Malaysia Airlines) en Denpasar - Darwin v.v. (uitgevoerd door Garuda Indonesia) gaan m.i.v. 1 augustus van start. Rome, Manchester, Parijs en Zurich - Kuala Lumpur staan in de planning.

Indonesië en Maleisië
Eerder werkten de twee luchtvaartmaatschappijen samen om zo hun marktpositie te versterken in Indonesië en Maleisië. Er is al een code-share overeenkomst van toepassing op de volgende routes: Jakarta - Kuala Lumpur, Surabaya - Kuala Lumpur, Denpasar - Kuala Lumpur, Medan - Kuala Lumpur, Medan - Penang.

Meer informatie over Garuda Indonesia, het vluchtschema en de dienstregeling is te vinden op www.garuda-indonesia.nl. Voor reserveringen bel: 020 5502640

Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië. De maatschappij onderhoudt per week vier rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Jakarta. Garuda Indonesia beschikt over een jonge en moderne vloot, waaronder toestellen van het type Boeing 747-400 en 737-400 en Airbus 330-300, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, comfort en betrouwbaarheid. Informatie over de dienstregeling is te vinden op www.garuda-indonesia.nl.