AutoRai

5-8-2003

MINI en PUMA ontwerpen samen hippe sneaker

MINI is altijd op zoek naar vernieuwende en trendy ideeën. MINI heeft een antwoord gevonden op de vraag hoe comfort, design en fun to drive op een nieuwe manier ervaren kan worden. Een samenwerkingsverband van MINI met PUMA is hieruit voortgekomen.

De innovatieve, op de bestuurder ontwikkelde sneaker heet MINI Motion en combineert de designvaardigheid van MINI met de lang gevestigde know-how van PUMA. De functionele sneaker is ontworpen onder het motto: fun to drive. Zijn unieke feature is de 2-in-1 schoen. De sneaker bevat een lichte binnenschoen en een stevige buitenschoen gemaakt van een hoge kwaliteit leer. De buitenschoen heeft een asymmetrisch oppervlak en voorkomt dat de schoen gaat knellen voornamelijk bij het verplaatsen van de voet bij gas geven, remmen en koppelen. De zachte binnenschoen heeft een beschermende rubberzool en is ideaal bij het rijden van lange afstanden. Het design van MINI Motion is ontworpen naar idee uit de motorsport. De platte zool heeft een duidelijk profiel en vormt zich naar de natuurlijke stand van de voet, waardoor de schoen optimale steun biedt. Beschaafde details zoals het stiksel en het PUMA logo in contrasterende kleur geven de schoen de originele PUMA look.

Limited edition
MINI Motion is in een gelimiteerd aantal paar verkrijgbaar in de kleur grijs en zwart in de speciale PUMA Concept Store in Frankfurt. De consumentenprijs is 150 euro. Modebewuste bestuurders, sneaker lovers en bezoekers aan de IAA in Frankfurt kunnen alleen van 8 / 26 september de MINI Motion in de PUMA Concept store aan de Frankfurter Zeil kopen. De sneaker is in een gelimiteerde oplage wereldwijd verkrijgbaar