MAN ON THE ROOF

Nieuw verkoopkanaal ontwikkeld voor Autobranche



Werkendam, augustus 2003, Vanaf vandaag heeft autoverkopend Nederland er een nieuw verkoopkanaal bij, www.CARSMS.nl. Via deze, door Man on the Roof en EPD Advies ontwikkelde, SMS dienst kunnen consumenten 24 uur per dag informatie opvragen over een te koop aangeboden auto.

CARSMS is een informatiedienst waarmee de autodealer zijn potentiële klanten 24 uren per dag 7 dagen in de week op de hoogte kan brengen van de ter verkoop aangeboden auto.

Autobedrijven kunnen gebruik maken van de dienst door zich in te schrijven via de website www.carsms.nl. Eenmaal geregistreerd krijgt het autobedrijf codes toebedeeld. Per code betaalt het bedrijf 50,-- euro per jaar en ontvangt hiervoor presentatiemateriaal voor in de te verkopen auto, een persoonlijke toegangscode tot het admincenter en de volledige web omgeving om het geheel te beheren. Binnen het admincenter beheert de dealer zijn codes, de verzonden berichten en treft hij het 06 nummer aan van de SMS klant.

Nadat de auto verkocht is, wordt het bord met daarop de toebedeelde code simpelweg in een andere auto gehangen, waarna de gegevens van de nieuwe auto via de website aangepast worden. Hier treft de beheerder tevens een overzicht van de door hem aangegeven periode van de opgevraagde SMS berichten. Aan het overzicht van de verkregen
06-nummers van geïnteresseerden kunnen dan eventuele vervolgacties verbonden worden.

Een voorbeeld:
Paul is op zoek naar een auto. Hij heeft een drukke baan, dus loopt hij na werktijd langs de dealer om te kijken of er wat voor hem bij zit. Helaas is er geen verkoper meer aanwezig om zijn vragen te beantwoorden. Maar gelukkig ziet hij in de auto een bord hangen van CARSMS. Door de code op het bord te sms-en, ontvangt hij binnen 30 seconden en voor 0,35 euro per aanvraag alle benodigde gegevens over zijn toekomstige heilige koe. En toevallig is het de auto waar hij al die tijd al naar op zoek was. De juiste prijs, het perfecte type, voldoende motorinhoud, kleur. Brandstof, kortom: alles wat hij altijd al wilde. De volgende dag maakt Paul een afspraak voor een proefrit.

CARSMS is een initiatief van Man On The Roof BV en EPD Advies. CARSMS is bestemd voor autoverkopend Nederland en verkort de verkoopcyclus door kwalitatieve persoonsgerichte informatie aan te bieden. Niet harder werken maar slimmer is het motto vanuit waar Man on the Roof weboplossingen realiseert ter ondersteuning aan een bedrijfsproces. Als strategisch communicatiebureau helpt EPD Advies bedrijven hun diensten en producten beter in de markt te zetten.

Noot van de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Man on the Roof B.V., Jan Jaap Nijemeisland, 0183-678888 of
06-45660775, Nijemeisland@manontheroof.com

EPD Advies, Eric-Paul van Dijk, 0174-270428, info@epd-advies.nl


05 aug 03 12:02