Ingezonden persbericht

Persbericht

Hans Kaashoek start business services van EIDOMA

20 jaar succes in business development en oplossingen voor effectief Informatie- en Document-Management nu via EIDOMA

Driebergen, 1 augustus 2003 - - Vanuit de doelstelling "Business services bieden voor leveranciers van producten en diensten die hun organisatieslagkracht en marktpositie willen versterken" heeft Hans Kaashoek EIDOMA B.V. opgericht. Binnen deze onderneming levert hij business services op basis van zijn 20 jaar ervaring in het bedenken, vormgeven, ontwikkelen en managen van nieuwe businessinitiatieven en innovatieve informatie- en documentmanagement-oplossingen.

Kaashoek stelt via EIDOMA tevens zijn kennis en ervaring beschikbaar als hulpmiddelen en ondersteuning voor eindgebruikers die projecten op het gebied van informatie- en documentmanagement-oplossingen willen realiseren. Ervaring, die is opgebouwd bij toonaangevende ondernemingen zoals Olivetti/FileNet, Wang, Unisys en Xerox. Onder zijn leiding zijn voor deze bedrijven - nationaal en internationaal - volledig nieuwe business initiatieven ontwikkeld, met groot succes innovatieve diensten gecreëerd, honderden klantensituaties geanaliseerd en vele tientallen projecten gerealiseerd.

Naast de realisatie van nieuwe business initiatieven heeft Hans Kaashoek een grote ervaring in nationaal en internationaal sales- en accountmanagement. Voor Xerox was hij onder andere verantwoordelijk voor internationale topklanten in de hightech sector (ABB, Siemens, Ericsson, Alcatel en Panasonic) en alle klanten in de automobiel sector (BMW, Daimler, Ford, GM en Volkswagen).

"Door een zeer gedegen kennis van de markt en haar spelers en een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid werd voor de diverse ondernemingen in korte tijd een dominante en bovenal winstgevende marktpositie opgebouwd", stelt Kaashoek. "Mede dankzij vele succesvolle implementatieprojecten."

EIDOMA B.V., J.F. Kaashoek, Willem van Abcoudelaan 11, 3971 AA DRIEBERGEN.
Tel: 06-53.763.180, fax: 0343.513.177, E-mail: jfkaashoek@eidoma.com.


Over EIDOMA B.V.
EIDOMA B.V. heeft gedurende 20 jaren een goede kennis opgebouwd van de kernprocessen in specifieke marktsegmenten waaronder:
. Zakelijke en financiële dienstverlening;

. Farmaceutische- en proces-industrie;

. Hightech, Telecom en Utility bedrijven;

. ICT producten- en dienstenaanbieders;

. Automobiel productiebedrijven.

De kennis en ervaring van EIDOMA business services wordt aangeboden in klantspecifieke projectvormen zoals bijvoorbeeld:

. Functie- of probleemanalyse ten behoeve van een bedrijfsstrategie, oplossingsontwerp of offerte traject;

. Problem solving, kennisoverdracht of katalysator workshop;
. Document en Service Value Chain analyse en definitie workshop;
. Offerteanalyse en ondersteuning bij onderhandeling met potentiële leverancier(s);

. Specifieke taakrealisatie door projectmanagement;
. Eerste of tweede lijns counceling of coaching van bestuurders of beslissers;
. Tijdelijke projectgerelateerde functiebekleding / ad-interim management.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - -

Voor redactionele informatie en/of het aanvragen van een foto: Influx PR - Jakob Brons - Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: prinflux@cs.com. (Ref: Pb0103)