Politie Noord- en Oost Gelderland

------ Persbericht -------

Politie Noord- en Oost-Gelderland
District IJsselstreek

Persberichten van 5 augustus 2003

Brummen - Verkeersongeval met letsel

Een 13-jarig meisje uit Brummen is op 4 augustus omstreeks 16.00 uur bij een verkeersongeval op de Weg langs het vrouwengoed licht gewond geraakt. Het meisje zat als passagier in de auto van een 45-jarige inwoner van Brummen. De aanrijding ontstond doordat een 54-jarige inwoner van Zutphen met zijn bedrijfsauto niet zoveel mogelijk rechts hield. Hierdoor reed hij tegen de personenauto van de man uit Brummen. Het meisje hield aan het ongeval een pijnlijke knie over. In het ziekenhuis bleek dat zij een bovenbeenspier had gekneusd.

Zutphen - Inbraak in personenauto

Een inwoonster van Doetinchem heeft aangifte gedaan van inbraak in een personenauto. De vrouw had de auto geparkeerd op een parkeerplaats aan de Houtwal. Op 4 augustus hebben onbekenden tussen 08.50 uur en 16.50 uur een portierruit vernield, waarna uit de auto een kentekenbewijs en een zonnebril werden weggenomen. De daders hebben ook geprobeerd om de radiocdspeler weg te nemen, maar dit is niet gelukt.

Laren (Gld) - Inbraak in winkel en woning

In een pand aan de Deventerweg is tussen 1 augustus 12.00 uur en 5 augustus 08.15 uur ingebroken. De daders forceerden een raam van het winkelgedeelte van het pand. Via dit raam bereikten de daders een ruimte waar een kassalade werd leeggehaald. Hierna liepen de daders via een tussendeur naar het woongedeelte. In het woongedeelte werden vervolgens enkele kamers doorzocht. Het is nog niet bekend of uit het woongedeelte goederen zijn weggenomen.

Einde berichten

Voor informatie:
Henny Plant, voorlichting politie Achterhoek, telefoon (0314) 69 40 11


---- --