BMG NEDERLAND


Jim scoort opnieuw nummer 1 hit

Jim, de jongste popsensatie van Nederland, heeft opnieuw een nummer 1 hit te pakken. Zijn nieuwste single, This Love Is Real, had slechts een week nodig om de toppositie in de hitlijsten te bereiken. Zijn debuutsingle Tell Her bereikte ook de eerste plek in de charts. Door dit succes twee keer op rij te behalen aan het begin van zijn carrière, zet de 15-jarige zanger een unieke prestatie neer.

Volgende week dinsdag, op 12 augustus, verschijnt Jims debuutalbum Impressed. Dankzij de twee nummer-1-hits zal de release daarvan heel speciaal worden. Om de verschijning van zijn album extra kracht bij te zetten, zal Jim op die dag met een bus, een dubbeldekker, door drie plaatsen in Nederland trekken en daar live optreden vanaf het dak van de bus. De tour zal s-morgens om 10.00 uur van start gaan op het Schouwburgplein in Rotterdam. Vervolgens zal de bus tussen 12.00 en 13.00 uur op het Spuiplein in Den Haag staan en de afsluitende lokatie is het Stadhuisplein in Almere (tussen 14.00 en 15.00 uur).

Twee dagen voor de albumrelease, op zondag 10 augustus, wordt Jim 16 jaar. Zijn verjaardagsfeest, waarbij ook de verschijning van zijn cd wordt gevierd, wordt op een geheime locatie gehouden. TMF zal bij het feest aanwezig zijn en diezelfde avond vanaf 19:00 uur verslag doen van de party. In de weken daarna zal de uitzending diverse keren worden herhaald.

Meer informatie:

BMG Nederland

035-6256256


05 aug 03 16:29