DEBITEL NEDERLAND BV

debitel SIM-only: voordelig abonnement met een looptijd van zes maanden

Hoofddorp, 5 augustus 2003.

debitel SIM-only: voordelig abonnement met een looptijd van zes maanden

debitel Nederland B.V. introduceert debitel SIM-only, een nieuw abonnement met een looptijd van maar 6 maanden. De nieuwe debitel klant krijgt geen nieuw toestel, maar extra korting op het beltarief.

Nu de markt voor mobiele telefoons vrijwel verzadigd is, introduceert debitel een nieuw en voordelig abonnement dat daarmee rekening houdt. debitel SIM-only verschuift het financiële klantvoordeel van de toestelsubsidie naar een aantrekkelijk beltarief. Consumenten hoeven zich bij het nieuwe SIM-only abonnement slechts voor een periode van 6 maanden vast te leggen. Hierdoor kunnen zij hun besteding aan mobiel bellen flexibel afstemmen op hun financiële situatie. debitel SIM-only is ruim 50% goedkoper dan vergelijkbare abonnementen met een nieuw toestel.

Algemeen directeur Ron du Croix: 'Uit onderzoek blijkt dat de consument steeds vaker primair naar de abonnementskosten en contractsduur kijkt. Een nieuw toestel verliest duidelijk terrein als belangrijkste reden bij de keuze van een nieuw abonnement'.

SIM-only klanten van debitel bellen op het netwerk van Telfort en hebben de keuze uit vier abonnementsvarianten met belbundels:

debitel 90 voor EUR 7,50 per maand
debitel 150 voor EUR 10 per maand
debitel 210 voor EUR 12,50 per maand
debitel 330 voor EUR 15,- per maand (met dit abonnement belt de klant voor EUR 0,045 per minuut )

SIM-only is bijvoorbeeld geschikt als de klant een tweede toestel heeft of als abonnement ter overbrugging voor klanten die wachten met de aanschaf van een nieuw toestel. debitel SIM-only is verkrijgbaar bij verschillende internetdealers ( www.debitel.nl/simonly ) en de reguliere verkooppunten van debitel.