5/8 Maasland

Oss 5-8-2003 -

BEDREIGD MET EEN MES, Oss

De politie heeft maandagnacht een 25-jarige inwoner van Uden aangehouden op de Cereslaan in Oss. Een 26-jarige inwoner van Veldhoven belde de politie omdat hij zojuist bedreigd was met een mes door twee mannen op de Cereslaan. De politie trof twee mannen aan. Een tot nog toe onbekende man zag kans te ontkomen. De man uit Uden werd aangehouden. Hij had een mes op zak. Hij is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. Controle wees uit dat hij nog 14 dagen gevangenisstraf moest uitzitten.

HUISELIJK GEWELD, Oss

Een 36-jarige Tilburger is maandagmiddag aangehouden op de Rootstraat in Oss. Hij wordt er van verdacht zijn evenoude ex-vriendin in haar woning in Oss enkele malen in het gezicht geslagen te hebben. Zij deed aangifte. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

GRAFFITI SPUITERS AANGEHOUDEN, Oss

Twee 19-jarige inwoners van Oss zijn maandagnacht door twee andere inwoners van Oss op heterdaad betrapt op het spuiten van graffiti op de M. v. Oostenrijkstraat in Oss. Eén van hen kon door de Ossenaren staande gehouden worden. Hij werd overgedragen aan de gewaarschuwde politie. De andere verdachte kon later op de vierhoeksingel aangehouden worden. Tegen beide verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

RIJDEN ONDER INVLOED, Nistelrode

Een 51-jarige bromfietser uit Nistelrode is maandagnacht betrapt op het rijden onder invloed. De man was met zijn bromfiets gevallen op de Slabroekseweg in zijn woonplaats. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en proces-verbaal wordt opgemaakt.