Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, dinsdag 5 augustus 2003

Getuigen gevraagd inbraak in woning

HALSTEREN: Op zondagmiddag is ingebroken in een woning aan de Schoolstraat te Halsteren. Uit de woning werden diverse goederen gestolen. De politie Halsteren verzoekt eventuele getuigen om zich te melden via 0900-8844.

Eenzijdige aanrijding vrachtwagen

HOOGERHEIDE: Dinsdag heeft een vrachtwagen tijdens het achteruit rijden een muur van een garage in de Berk omver gereden. De brandweer heeft ter plaatse alles gestut en de gemeente heeft afzettingen geplaatst.

Heterdaad Fietsendiefstal

OSSENDRECHT: Gisteravond is een 29-jarige man uit Ossendrecht aangehouden naar aanleiding van een fietsendiefstal. De fiets is maandagmiddag gestolen op De Cichorei. De eigenaar van de fiets zag de verdachte maandagavond op de betreffende fiets rijden. De verdachte is staande gehouden en overgedragen aan de politie.

Ongeluk

BERGEN OP ZOOM: Op de rijksweg A58 te Hoogerheide in de richting van Bergen op Zoom is vanmorgen een auto van de weg geraakt. De 20-jarige bestuurster uit Kapelle is om onbekende redenen de macht over het stuur verloren. Ze is een aantal keer rond haar as gedraaid om vervolgens een aantal bomen te raken en tot stilstand te komen. De bestuurster kwam met de schrik vrij.

Huiselijk geweld

SINT WILLEBRORD: Afgelopen nacht is een 42-jarige man in zijn woning aangehouden in verband met huiselijk geweld. Hij had zijn vrouw geschopt en geslagen. Hij is naar het bureau overgebracht.

Inbraak auto

ROOSENDAAL: Maandag heeft een 28-jarige man uit Roosendaal aangifte gedaan bij de politie omdat iemand ingebroken heeft in zijn auto. De auto stond geparkeerd aan de Emmastraat en beide sloten zijn vernield. Er is geprobeerd de auto mee te nemen. Dit is niet gelukt. Een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden en wordt voorgeleid.

Inbraak woning

ROOSENDAAL: Maandag is bij een woning aan de Gerard Majellastraat ingebroken. Door een ruitje in te slaan zijn de daders binnengekomen. Onbekend is of er iets is weggenomen omdat de bewoners op vakantie zijn.

Vechtpartij

ROOSENDAAL: Maandagavond is op de markt de openbare orde verstoord. De beveiligingsmedewerkers van een café aan de Markt hadden een 32-jarige man uit Halsteren staande gehouden. De verdachte zou een lamp hebben vernield. De vrienden van de verdachte waren het daar niet mee eens en er ontstond onenigheid met de beveiligingsmedewerkers. De politie heeft ingegrepen en wilde de verdachte meenemen naar het bureau. Hierop keerden de vrienden van de verdachte zich tegen de politie. De politie heeft gematigd geweld gebruikt om de rust te laten weerkeren. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Kopstoot tijdens prijsuitreiking

ROOSENDAAL: Maandagavond tijdens de prijsuitreiking van De Draai van de Kaai heeft een 46-jarige man uit Stampersgat een kopstoot gegeven aan een 25-jarige man uit Rijsbergen. Volgens de verdachte had de man zijn vrouw lastig gevallen. Het slachtoffer had een hoofdwond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De verdachte is naar het politiebureau gebracht.

Eenzijdig motorongeluk

WOUWSE PLANTAGE: Op de Westelaarsestraat is dinsdagochtend een 38-jarige motorrijder uit Roosendaal zwaar gewond geraakt. In een bocht heeft hij een stuurfout gemaakt waardoor hij de controle over de motorfiets verloor. Hij is net voor een paar autos langsreden en via de berm tegen een stevige weidepaal aangereden en in een weiland beland. Volgens getuigen reed de motorrijder niet te hard. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Roosendaal.

Bron: Karen de Groot