LAD

Nieuws

Sociaal plan en ondernemingsraadverkiezingen Arbo Unie

Bij Arbo Unie werken ongeveer 3500 werknemers. In het najaar zullen de onderhandelingen voor een nieuwe CAO Arbo Unie starten.

Sociaal plan
Het sociaal plan is tot stand gekomen na overleg tussen de werknemersorganisaties, waaronder de LAD, en werkgever Arbo Unie over de voorgenomen wijzigingen in de organisatie van Arbo Unie ten behoeve van de Eenwording staven en procesoptimalisatie. Het plan bevat waarborgen en aanknopingspunten voor een zorgvuldige behandeling van de belangen van de werknemers.
Het volledige sociaal plan staat in het besloten gedeelte.

OR-verkiezingen Arbo Unie
De LAD stimuleert haar leden zich verkiesbaar te stellen en (namens de LAD) lid te worden van de ondernemingsraad (OR). Als OR-lid bent u actief betrokken bij de ontwikkelingen binnen de organisatie en kunt u een bijdrage leveren aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en de arbeidsvoorwaarden.
In oktober 2003 vinden binnen Arbo Unie ondernemingsraadverkiezingen plaats. Bent u (bedrijfs)arts en werkzaam bij Arbo Unie? Misschien is de OR dan wel iets voor u!

Reageer nu, ook via besloten gedeelte!
De circulaire aan de LAD-leden, werkzaam bij Arbo Unie, staat ook in het besloten gedeelte. Via dit gedeelte kunnen leden reageren op het sociaal plan en zich opgeven voor ondernemingsraad.

Bent u (bedrijfs)arts bij Arbo Unie maar nog geen LAD-lid? Kies dan nu voor het LAD-lidmaatschap!