5/8 Den Bosch

Den Bosch 5-8-2003 -

DIEVEN STELEN DEKBEDOVERTREKKEN, s-Hertogenbosch

De politie heeft maandagmiddag een 45-jarige inwoner van Vught en een 31-jarige inwoner van Vlijmen aangehouden. De mannen hadden even daarvoor een aantal dekbedovertrekken weggenomen uit een winkel aan de Hinthamerstraat in s-Hertogenbosch. De politie kon de mannen op basis van het signalement aanhouden op de Oliemolensingel. Ze hadden de dekbedovertrekken reeds verkocht. De mannen zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

HUISELIJK GEWELD, s-Hertogenbosch

Een 45-jarige inwoner van Leerdam is maandagavond door de politie aangehouden in zijn woning. De man wordt er van verdacht zijn 26-jarige vrouw geslagen te hebben toen ze samen met hun 7-jarige zoon in de auto zaten op de Wolvenhoek in s-Hertogenbosch. Nadat hij de vrouw geslagen had, zette hij haar uit de auto. Omstanders wisten nog net de zoon uit de auto te halen voordat de man weg reed. Hij was vermoedelijk onder invloed en kon later die avond aangehouden worden. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

DIEVEGGES STELEN KLEDING, s-Hertogenbosch

De politie heeft maandagmiddag twee inwoonsters van Dordrecht, 15 en 16 jaar oud, aangehouden aan de Scheidingstraat in s-Hertogenbosch. Ze worden er van verdacht samen met een tot nog toe onbekende jongen kleding weggenomen te hebben uit een winkel aan de Markt ter waarde van ruim 400. Medewerkers van de winkel konden de dievegges achterhalen en droegen ze over aan de politie. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

MAN PLEEGT VERNIELINGEN EN MISHANDELD VRIENDIN, s-Hertogenbosch

Een 34-jarige Bosschenaar is maandagavond op de Graafseweg in zijn woonplaats aangehouden. Hij wordt er van verdacht die middag zijn 58-jarige vriendin bij de keel gegrepen te hebben en enkele vernielingen in haar woning gepleegd te hebben. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN RIJDT ZONDER GELDIG RIJBEWIJS, s-Hertogenbosch

De politie heeft maandagavond een 21-jarige Bosschenaar aangehouden. Agenten zagen hem rijden op de Donkse Dreef in s-Hertogenbosch. Op de Eerste Donk stopte de man. Controle wees uit dat hij zonder geldig rijbewijs reed. Daarop werd hij aangehouden. Tevens werd de auto in beslag genomen. Tegen de Bosschenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

DURE WIJN, s-Hertogenbosch

Een 28-jarige Rosmalenaar is maandagavond aangehouden aan de Stationspasserelle in s-Hertogenbosch. De man had uit een winkel daar een fles wijn ter waarde van 3,50 gestolen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

DIEF OP HETERDAAD BETRAPT, s-Hertogenbosch

De politie betrapte maandagnacht een 30-jarige Bosschenaar op heterdaad. De man fietste met een computer op de Evert van Dijkstraat en kon daar worden aangehouden. De computer had hij zojuist uit een bedrijf aan de Graaf van Solmsweg in zijn woonplaats weggenomen. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.