5/8 Land van Cuijk

Cuijk 5-8-2003 -

DRINKEN OP DE OPNEBARE WEG, Boxmeer

De politie heeft een 28-jarige inwoner van Stevensbeek maandagavond bekeurd. De man stond alcohol te gebruiken op de Stationsweg in Boxmeer.

BELEDIGING, Wanroij

De politie heeft maandagnacht een 30-jarige inwoner van Wanroij aangehouden. Toen agenten een groep jongeren waarvan de verdachte deel uit maakte, op de Groenhoeven in Wanroij passeerden, werden ze uitgescholden. De verdachte is ondanks de bemoeienissen van de andere aanwezige jongeren overgebracht naar het bureau. Later die nacht kon hij met een proces-verbaal huiswaarts keren.

SNELHEIDSDUIVEL, Landhorst

Een 26-jarige inwoner van Landhorst is maandagavond bij een snelheidscontrole op de Grote Baan in Landhorst zijn rijbewijs kwijt geraakt. Hij reed 145 km/u terwijl daar 80 km/u is toegestaan.

INBRAAK, Overloon

Onbekenden hebben maandagnacht een inbraak gepleegd in een tankstation aan de Irenestraat in Overloon. Ze zijn vermoedelijk met een donkere stationwagen tegen de toegangsdeur gereden . Dit is door een getuige gezien. Een kast met daarin diverse rook artikelen is weggenomen.

VERKRACHTING, Velp

Maandagmiddag tussen 17.00 uur en 18.00 uur is een 14-jarige meisje uit Escharen verkracht op Kranenhofseweg in Velp. Het slachtoffer fietste over de Kranenhofseweg toen zij door een tot nog toe onbekende man, die daar langs de weg stond, van haar fiets werd getrokken. Vervolgens is zij een maïsveld ingetrokken en door de man verkracht. De politie Land van Cuijk verzoekt eventuele getuigen die die middag iets opvallends hebben opgemerkt of op de Kranenhofseweg rond dat tijdstip een motor of bromfiets hebben zien staan, contact op te nemen met het rechercheteam in Cuijk via telefoonnummer 0900-8844.