Politie Zeeland



O-5400-2003 PERSONENAUTO GESTOLEN

Vanaf een parkeerterrein aan de Hageweg te Bruinisse is tussen dinsdag 19.00 uur en woensdagmorgen 10.00 uur een personenauto gestolen.
Het betreft een zilverkleurige Mercedes type 124C voorzien van het Duitse kenteken NE-BW1004.



O-5401-2003 MISHANDELING

In Renesse is woensdag rond 02.15 uur een 23-jarige man uit Steenbergen mishandeld door een onbekende man.
De 23-jarige man liep over de Stoofweg toen er een auto naast hem stopte. Eén van de inzittenden stapte uit en duwde de 23-jarige man tegen de grond waarna hij ook nog een trap in het gezicht kreeg. Bij de mishandeling liep de man een bloedneus op en brak een stuk van zijn voortand af. De aanleiding van de mishandeling is niet bekend.



W-5402-2003 AANHOUDINGEN IN VERBAND MET DRUGSOVERLAST

In verband met drugsoverlast in de omgeving van de Schuitvaartgracht en de Bonedijkestraat te Vlissingen heeft de politie woensdagmiddag acht personen aangehouden, allen in de leeftijd van 21 t/m 44 jaar.
Er werden zes Vlissingers, een Middelburger en een man uit Breda aangehouden. Vijf van hen werden na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld. Drie Vlissingers werden in verzekering gesteld. Bij deze actie werd tevens een kleine hoeveelheid cocaïne en heroïne in beslaggenomen.



O-5403-2003 AUTO + AANHANGER GESCHAARD

Op de zuidbaan van de Vlaketunnel is woensdag rond 12.45 uur een auto + aanhanger geschaard.
Door nog onbekende oorzaak schaarde de auto met daarachter een aanhanger met een nieuwe personenauto op. Hierbij kwam de aanhangwagen op zijn kop terecht en belandde de nieuwe personenauto op de zijkant op het wegdek. Er was alleen materiële schade. (meer gegevens zijn niet bekend).



W-5404-2003 KOP/STAARTBOTSING

Op de Middelburgsestraat te Koudekerke zijn woensdag rond 18.30 uur drie personenauto's beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Een Duitse automobilist stond stil om een paar fietsers voor te laten gaan. Een achter op komende 46-jarige Middelburgse automobilist kon op tijd stoppen maar een achter hem rijdende 49-jarige automobilist uit de gemeente Veere niet meer en reed achter op het voertuig van de Middelburger. Op zijn beurt schoot zijn auto weer tegen de auto van de Duitser. Er was alleen blikschade.