MAASTRICHT SCHOOL OF MANAGM.

Ronald Tuninga nieuwe Directeur MSM

Professor Tuninga is per 1 augustus j.l. aangesteld als nieuwe directeur van Maastricht School of Management. Hij is de opvolger van Prof.dr.ir. B.P. Th. Veltman.

Ronald Tuninga is professor op het gebied van Marketing and International Business en heeft uitgebreide academische ervaring in Nederland en daarbuiten. Zijn laatste twee posities heeft hij vervuld op de Universiteit Nyenrode in Breukelen waar hij als Associate Dean verantwoordelijk was for the MBA programma's en aan de Open Universiteit Heerlen waar hij de positie vervulde van Academic Dean en Directeur van het EuroMba.

Hij heeft eveneens academische posities vervuld in de Verenigde Staten en Denemarken en gedoceerd in Africa, Europa en de Verenigde Staten. Zijn onderzoeks publicaties zijn verschenen in verschillende academische tijdschriften en verslagen van diverse Amerikaanse- en internationale conferenties.

Op Donderdag 28 augustus 2003 zal de jaarlijkse Graduation Cermony van de Maastricht School of Management worden gehouden. Dit jaar zullen meer dan 350 graduates van over de hele wereld hun MBA (Master of Business Administration), M. Phil. (Master of Philosophy) of DBA (Doctor of Business Administration) graad ontvangen.

Op deze speciale gelegenheid zal de voormalig Minister van België, de heer J.L. Dehaene een graduation speech geven. Zijn ervaring als Vice-Chairman van de Europese Conventie en verschillende Europese organisaties zal zonder twijfel voor een interessante rede zorgen.

De Maastricht School of Management is een snel groeiende, mondiale business school met de meest internationale studentenpopulatie van alle management- of business scholen in Nederland. Voor meer informatie omtrent onze nieuw Director Dean, Prof. Dr. Ronald S.J. Tuninga neemt u contact op met mevr. A.A.J. Kompier-Dijk, Executive Secretary Directors Office. Tel: +31-43-387.08.21. Voor informatie omtrent de Graduation Ceremony kunt u bellen met mevr. A.R. Pirson-Orrú, Manager Student Affairs and Career Office. Tel: +31-43-387.08.31


07 aug 03 16:41