Ingezonden persbericht


Persbericht

Theater Tol speelt Taarten in plaats van Scatola d Angeli

PROGRAMMAWIJZIGING OP ZOMERTERRAS

Het derde weekend van het Zomerterras kent een programmawijziging. Zowel de vrijdag- als de zaterdagavond zou afgesloten worden door de voorstelling Scatola d Angeli van het Antwerpse kunstenaarscollectief Theater Tol. Vanwege technische omstandigheden zal Tol echter een andere voorstelling spelen, namelijk Taarten. Deze voorstelling heeft in 2001 met veel succes op het Oerolfestival op Terschelling gespeeld.

Een bezoekje brengen aan de familie Taarten is heel wat anders dan bij de buren op de koffie. Alhoewel, we weten natuurlijk niet wat voor bizarre buren er allemaal zijn, maar deze zijn wel erg vreemd. Tijdens een wandeling met Tol bestaat de kans deze familie te ontmoeten, de chagrijnige stiefmoeder, papa die onder de duim ligt, oma die een bloemtaart bakt en de kinderen, tja de kinderen& De familiebanden zijn gesmeed rond koffie, thee, bonbons en taart. Naarmate het bezoek ten einde loopt ontdek je door de gekte, de seniliteit en de door barok bestofte melancholie iets heel moois ten huize Taarten: warmte&. Een muzikaal gespijsde, integere ontdekking van een erg apart prentenkabinet.

Taarten zal op het Zomerterras spelen op 8 en 9 augustus, aanvang 21.15 en 24.00 uur, twee keer per avond. De voorstelling is toegankelijk voor 250 personen tegelijk. Kaarten zijn gratis te verkrijgen op de avonden van de voorstelling bij de informatiestand op het terrein. Er zijn vier mogelijkheden om de voorstelling te kunnen zien.

Verder op het Zomerterras:


1 augustus: Lwela, Four Riders van Stalker Theatre Company en Kara Dara.


2 augustus: La Trenza, Four Riders van Stalker Theatre Company en Babylon Circus


3 augustus: Kindertheater Fratsen en Lizzard

8 augustus: Déjà vu, De Band en JW Roy en Band

9 augustus: Le Petit Bleu, Sprouts, en Gruppo Sportivo

10 augustus: Kindertheater Fratsen, de Muzikale Toverketel en Benny Sings

15 augustus: Sambacademico, Karousel, Snuff Puppets en Rumbatá

16 augustus: Kinderdisco, Twisterterras, Snuff Puppets en Discoterras

Openingstijden:

Vrijdag en zaterdag van 19.00 24.00

Zondag van 13.00 -18.00

Het complete programma is ook te zien op de website: www.zomerterras.nl

Einde persbericht



Ingezonden persbericht