10/8 De Leijgraaf

Uden 10-8-2003 -

HONKBALKNUPPELS AANGETROFFEN, Venhorst

In de nacht van zaterdag op zondag werd een vechtpartij gemeld op de kermis in Venhorst. Bij de komst van de politie ter plaatse was alles rustig. In een auto die in de omgeving werd gecontroleerd werden twee mannen van 19-jaar uit Uden aangetroffen. Ze bleken ieder in het bezit te zijn van een honkbalknuppel. De knuppels zijn in beslag genomen en tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt op grond van de wapenwetgeving.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Veghel

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 02.40 uur is op Vlas en Graan in Veghel een 50-jarige man uit Erp bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod en een boete van 190,--.

MAN AANGEHOUDEN, Zeeland

In de nacht van zaterdag op zondag is een 20-jarige man uit Velp aangehouden. Politiemensen spraken de man aan toen hij wilde wildplassen op de Kerkstraat in Zeeland. Dit was voor de man kennelijk voldoende aanleiding om de politiemensen te lijf te gaan. De man is hierop aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

HENNEPKWEKERIJ AANGETROFFEN, Schaijk

In de nacht van zaterdag op zondag werd wateroverlast gemeld in een woning aan de Molenaarstraat in Schaijk. Vanuit een bovenwoning kwam water door het plafond in de beneden woning terecht. In de bovenwoning werd een hennepkwekerij aangetroffen met ruim 100 planten verder werd een droogkamer aangetroffen waar henneptoppen werden gedroogd. Verder bleek dat de elektriciteitsmeter was gemanipuleerd. De planten, toppen, lampen en andere benodigdheden van de kwekerij en de drogerij zijn in beslag genomen.