SNV

Nieuwe directeuren SNV Nederlandse ontwikkelingsorganisatie

Den Haag, 11 augustus 2003

Met de benoeming van Annemiek Jenniskens (1956) en Johan van de Gronden (1963) is de directieraad van SNV Nederlandse ontwikkelingsorganisatie vanaf 1 oktober dit jaar op volle kracht. Samen met de huidige directeur, Dirk Elsen (1960), als voorzitter vormen zij de nieuwe directieraad van SNV.

Annemiek Jenniskens is al vanaf 1987 in dienst van SNV. Zij heeft daarbij zowel ervaring opgedaan in diverse veldposten (Zimbabwe, Benin) als ook binnen het hoofdkantoor, eerst als beleidsmedewerker en landencoördinator, en daarna als lid van het management team.

Johan van de Gronden was voorheen onder meer werkzaam bij het ministerie van Buitenlandse Zaken op posten in Suriname en Den Haag, als senior consultant bij Coopers & Lybrand, en recentelijk als directeur van het Inter-Agency Procurement Services Office van de UNDP.

SNV Nederlandse ontwikkelingsorganisatie werkt in 26 landen in Afrika, Azië, Oost-Europa, Centraal- en Zuid-Amerika aan armoedebestrijding. Meer dan 700 gekwalificeerde en ervaren lokale en internationale professionals werken daar namens SNV als adviseurs van lokale organisaties. SNV biedt hen expertise in duurzaam milieubeheer, goed bestuur en ontwikkeling van de private sector.

Meer informatie over SNV vindt u op www.snvworld.org

Noot voor de redactie,