Gemeente Leiden

Asfaltering Plesmanlaan

Publicatiedatum: 1 augustus 2003

Van dinsdag 12 augustus tot en met vrijdag 15 augustus zullen asfalteringswerkzaam-he-den worden uitgevoerd aan de zuidelijke rijbaan van de Plesmanlaan, voor zover gelegen tussen de Haagse Schouwweg en de Darwinweg. De kwaliteit van het wegdek verkeert momenteel in een dusdanig slechte toestand, dat verder uitstel van onderhoud onverantwoord is.

MILIEU EN BEHEER - De werkzaamheden zullen overdag uitgevoerd worden, tussen 06:00 en 17:00 uur. De meeste geluidsoverlast zal dinsdag optreden, aangezien dan de bestaande asfaltverharding verwijderd wordt. Dinsdag worden de twee bovenste lagen asfalt verwijderd, woensdag tot en met donderdag worden twee nieuwe lagen asfalt aangebracht. Vrijdag wordt het gedeelte tussen de Verbeekstraat en de inrit naar de benzinepomp voorzien van een laag geluidsreducerend asfalt, waarmee een reductie van het geluid bereikt wordt tot 4 dB(A). De laatste werkzaamheden worden op maandag 18 augustus verricht, tussen 09:00 en 15:00 uur, dit betreft het aanbrengen van de markeringen.

Uiteraard zijn de werkzaamheden afhankelijk van de weersomstandigheden.

Omleiding en informatie

Gedurende de werkzaamheden zal het verkeer stad-in over de noordelijke rijbaan geleid worden. Het verkeer stad-uit wordt omgeleid over de Darwinweg, Zernikedreef en Einsteinweg. Deze omleiding staat aangegeven met borden. Het benzinestation op de hoek Plesmanlaan Vondellaan blijft bereikbaar.

Het werk wordt uitgevoerd door de firma BAM NBM-West uit Den Haag. Gemeentelijk opzichter is de heer J. de Mey van het bureau Beheer en Bedrijfsvoering. Heeft u vragen over het werk dan kunt u met hem contact opnemen. De heer de Mey is dagelijks van 08.00 uur tot 09.00 uur bereikbaar op het Stadsbouwhuis, Langegracht 72, telefoon (071) 516 76 85.

Deze pagina is gewijzigd op 1-08-2003