Gemeente Emmen

Persbericht: Verkeershinder tijdens de Gouden Pijl, 5 augustus 2003

Op dinsdag 12 augustus vindt de jaarlijkse wielerwedstrijd de Gouden Pijl plaats. Vanwege de wedstrijd zal er enige verkeershinder ontstaan in het centrum. Hieronder vindt u een overzicht.

AFGESLOTEN voor alle verkeer zijn:
Hoofdstraat (vanaf de Kolhoopstraat), Wilhelminastraat, Baander, Wenning, oostelijke rijbaan Hondsrugweg (tussen Wenning en Westerstraat), Westerstraat (gedeeltelijk), Marktplein en Kerkpad. Winkeliers wordt dringend verzocht de bevoorrading te verplaatsen naar maandag 11 augustus en woensdag 13 augustus.

Het verkeer naar Emmerhout vanuit richting Hondsrugweg wordt omgeleid via de Weerdingerstraat en Wolfsbergenweg.

De parkeerplaatsen Willinkplein 1 en 2, langs de Wilhelminastraat en de Sterrenkamp en op het Marktplein, zijn NIET bereikbaar. Bezoekers van Emmen centrum wordt geadviseerd te parkeren op de parkeerterreinen Noord (Frieslandroute), Oost (Giraf) en Zuid (naast de
Holdert) en op de parkeerdekken langs de Hondsrugweg, bereikbaar via de gebruikelijke ingang aan de Westerstraat. Vanaf 18.00 uur kunt u deze dag op alle terreinen gratis parkeren.

De Kolhoopstraat wordt NIET afgesloten.Verkeersafwikkeling vanuit Emmerhout / station NS via de Kolhoopstraat naar de Hondsrugweg is ongewijzigd.

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van de sites waarmee een link is aangebracht op basis van een aantal criteria, valt niet onder verantwoordelijkheid van de gemeente Emmen.

© 2003 Gemeente Emmen