ONEMEN

Bekende Nederlanders supporten oneMen.org

Breda, 12 augustus 2003 - Maar liefst negen bekende Nederlanders werken belangeloos mee aan de nieuwe campagne voor de charitatieve instelling oneMen die vanaf half augustus te zien is in tijdschriften, dagbladen, op abri's, internet, radio & televisie. De campagne wordt bijna volledig gesponsord door diverse bedrijven.

In de campagne poseren de bekende Nederlanders Froukje de Both, Tiësto, Erik de Zwart, Ellen ten Damme, Elle van Rijn, Marian Mudder, Victoria Koblenko, Dennis Ruyer en Cindy Pielstroom in het unieke oneMen T-shirt en steunen daarmee oneMen.

Over oneMen
oneMen is een charitatieve organisatie die gelooft dat één enkel mens een verschil kan maken in het leven van velen. Zij biedt steun aan pioniers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Zij zetten zitten zich in op allerlei terreinen, zoals persvrijheid, aidsbestrijding, gezondheidszorg, mensenrechten en opvang van straatkinderen. Zij zijn vaak in hun eentje de drijvende kracht achter kleinschalige projecten en verkeren daarbij soms in levensgevaarlijke situaties.