Politie Zeeland



O-5576-2003 RACISME

In de nacht van maandag op dinsdag zijn op diverse kantoren en openbare gebouwen in Zierikzee pamfletten met racistische leuzen opgehangen.
Ook werden op verschillende panden en lantaarnpalen hakenkruizen geschilderd.
Het totale schadebedrag is nog onbekend. De politie stelt een onderzoek in.


O-5577-2003 AUTO IN DE SLOOT

In de nacht van maandag op dinsdag rond 04.30 uur is aan de Zaagmolen in Zierikzee een geparkeerd staande auto de sloot ingereden.
Een 57-jarige vrouw uit Zierikzee had haar personenauto ter hoogte van de Splitsing van wegen aan de Zaagmolen geparkeerd.
Omdat de auto niet op de handrem stond rolde deze een sloot in. De auto raakte aan de voor
-en achterzijde beschadigd.


O-5578-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van maandag op dinsdag rond 04.00 uur is een 30-jarige automobilist uit Heinkenszand aan de Noordlandseweg in Heinkenszand aangehouden wegens rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een dagvaarding en zijn rijbewijs werd ingenomen.


O-5579-2003 WILDPLASSEN

In de nacht van maandag op dinsdag rond 01.45 uur is een 17-jarige man uit Lemelerveld aan de Hogezoom in Renesse aangehouden wegens wildplassen.
Hij kreeg een bekeuring.


Z-5580-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

Maandagavond rond 21.35 uur is een 60-jarige automobilist uit de gemeente Hulst aan de Gentsevaart in Kapellebrug gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 3,5 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een dagvaarding en zijn rijbewijs werd ingenomen.


W-5581-2003 OPENBARE DRONKENSCHAP

In de nacht van maandag op dinsdag rond 04.05 uur is een 48-jarige man uit Middelburg aan de Oosterscheldestraat in zijn woonplaats aangehouden wegens openbare dronkenschap.
De man liep, onder invloed van alcohol, bij een flatgebouw aan de Oosterscheldestraat hard te schreeuwen.
Ook gaf de man een 76-jarige vrouw uit Middelburg een klap tegen haar schouder toen zij hem op zijn gedrag aansprak.
Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.





Politie Zeeland