Gemeente Alphen aan den Rijn


Gemeenschappelijke Regeling Openbaar Onderwijs treedt in werking

De gemeenteraad heeft op 26 juni 2003 besloten met ingang van 4 juli 2003 een Gemeenschappelijke Regeling in te stellen zoals bedoeld in de Wet Gemeenschappelijke Regelingen met de aanduiding Gemeenschappelijke Regeling Openbaar Onderwijs regio Alphen aan den Rijn. Dit is in het kader van het verzelfstandigen van het openbaar onderwijs in de gemeente Alphen aan den Rijn. Het besluit van de gemeenteraad valt onder de werking van de Tijdelijke Referendumwet.

Tijdens de periode van de tervisielegging vanaf 9 juli 2003 tot 30 juli 2003 kon door kiesgerechtigden een inleidend verzoek worden gedaan. Er waren 265 verzoeken nodig om de kiesdrempel te halen op basis waarvan de volgende fase in werking kon treden: de definitieve verzoeken op basis waarvan een raadgevend referendum uit kon worden geschreven.

De balans opmakend, blijkt dat er slechts 2 personen een verzoek hebben ingediend. Dit betekent dat de gemeenschappelijke Regeling in werking zal treden.

Het Proces Verbaal van deze uitslag ligt tot en met 27 augustus 2003 ter inzage bij de ontvangstbalie van het stadhuis van de gemeente Alphen aan den Rijn aan het Stadhuisplein 1. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A.R. Reeskamp van de afdeling Burgerzaken: (0172) 46 52 75.

Publicatie weekagenda 13 augustus 2003

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 13 augustus 2003 laatste wijziging