Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 13-08-2003 Perbericht district Heerlen
Heerlen

Persbericht

Heerlen, aangehouden met drugs

In de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 04.35 uur werd op de Bongerd in Heerlen een 20-jarige inwoner uit Brunssum aangehouden. De man, die in een auto reed, bleek bijna 4 gram cocaïne bij zich te hebben. Ook had hij geen rijbewijs. In zijn auto werden vier autoradios aangetroffen, waarvan de herkomst onbekend was. De man werd ingesloten, temeer daar vermoed werd dat hij een valse naam opgaf. Onderzoek zal het een en ander moeten uitwijzen.

Heerlen; agressieve man beledigt agenten

Dinsdagavond omstreeks 21.45 uur werd op het Raadhuisplein een 19-jarige inwoner uit Heerlen aangehouden. De man bedreigde een andere man met een houten keper, die een lengte had van 1,20 meter. Toen gealarmeerde agenten de man op zijn gedrag aanspraken, keerde hij zich tegen de agenten. Hij beledigde en bedreigde hen. Hierop werd de Heerlenaar aangehouden.

Brunssum; bestuurder bromscooter ernstig gewond

Dinsdagmiddag omstreeks 13.00 uur raakte een 19-jarige inwoner uit Heerlen ernstig gewond, toen hij op de splitsing van de Essenstraat en de Iepenstraat met zijn bromscooter in botsing kwam met een auto die bestuurd werd door een 45-jarige inwoner uit Brunssum. Het slachtoffer werd met een beenbreuk overgebracht naar het ziekenhuis. De Heerlenaar had vlak voor de aanrijding een stopteken van een motoragent genegeerd en was vervolgens op de vlucht geslagen. Dit gebeurde met hoge snelheid. Op de splitsing botste de man tegen een afbuigende auto en vervolgens tegen een langs de weg staande paal. De bromscooter werd in beslag genomen voor nader onderzoek.