Gemeente Neede

Word jij deze zomer de 10e Jamkoningin?

Op de dertiende Nationale Jammarkt, woensdag 13 augustus 2003 in het centrum van Neede, wordt al weer voor de tiende keer de Jamkoningin gepresenteerd.
Ivon Berenpas, Jamkoningin in 2002 zal haar sjerp en fruitkroon dan overdragen aan haar opvolgster. Na de première in 1994 van Anja Hennink als Neêrlands zoetste koningin, was Patricia ten Brinke in 1995, Miranda Brüning in 1996, Carmen Hurrebrink in 1997, Katja ten Hoopen in 1998, Corine van Sark in 1999, Natasha Bijleveld in 2000 en Chantal Hogeweg in 2001 het stralende middelpunt van de Nationale Jammarkt. Allen kijken met veel genoegen terug op hun majestueuze optreden en kunnen de titel "Jamkoningin" van harte aanbevelen.

Prijzen
De verkiezing van de Jamkoningin wordt georganiseerd door de Needse Winkelstand (Wegener Huis aan huiskranten) en de Ondernemersvereniging Neede, in samenwerking met de gemeente Neede. De winnares krijgt van de Needse Winkelstand en Rabobank Neede e.o. een cheque ter waarde van 250 euro aangeboden. Needse ondernemers steken de Jamkoningin helemaal in het nieuw. De Jamkoningin is op de Nationale Jammarkt de prominente gast van de Needse ondernemers en de andere standhouders en is ook na de Jammarkt een jaarlang hèt visitekaartje van Neede.

Meld je aan vóór 1 juli!
Ben je tenminste 18 jaar en heb je de frisse, fruitige uitstraling die een Jamkoningin betaamt? Dan ben jij misschien straks de Jamkoningin 2003. Meld je dan aan! Schrijf in een briefje op een originele manier waarom jij Jamkoningin wilt worden en stuur een foto mee.

Misschien vind je iemand anders dé geschikte kandidaat om Jamkoningin te worden en wil je haar nomineren. Ook in dat geval kun je jouw kandidaat met motivatie en foto voordragen. Overtuig je er wel van dat zij wel kandidaat zou willen zijn.

Aanmeldingen kun je vóór 1 juli 2003 in een gesloten enveloppe sturen naar:
Jury Jamkoningin
T.a.v. Anne Kluivers
p/a gemeentehuis
Postbus 9100
7160 HA NEEDE
Schrijf in de linker bovenhoek van de enveloppe: VERTROUWELIJK Samenvatting Win een cheque van 250 euro en een fonkelnieuwe outfit Berichttype Actueel
Meer lezen Jamkoningin
Trefwoorden Jam