Digitale Gemeente Houten

Boek van raadslid Van Kouwen komt uit.

vrijdag 15 augustus 2003 - Bron: Redactie SDGH

In de loop van september 2003 komt het boek 'Vertrouwelijk' uit van GroenLinks raadslid Wouter van Kouwen. Het boek handelt over belevenissen van raadslid van Kouwen in de lokale Houtense politiek.

Het boek is ontstaan nadat van Kouwen in het voorjaar van 1999, zowel politiek als persoonlijk, in een hachelijke situatie terechtkwam. In het boek verhaalt hij over de gerechtelijke vervolging waar hij mee te maken kreeg. Het dagboek dat hij vanaf die tijd bijhield, vormde de basis voor het boek dat nu verschijnt.

Van Kouwen neemt de lezer al vanaf de eerste pagina mee naar de politieke achterkamertjes van Houten. Op de achterkant van het boek staat ''Als er één ding, na het lezen van dit boek duidelijk wordt, dan is het wel dat het niet goed gaat met de democratie in Nederland. Want Houten is echt geen uitzondering; de enquête bouwfraude heeft wat dat betreft Nederland de ogen geopend. Een van de grootste problemen is dat degenen die aan de touwtjes trekken, veel te weinig worden gecontroleerd. Na het lezen van dit boek weet je waarom''

De verkoopprijs bedraagt 12,50, maar in Houten woonachtige bezoekers van de digitale gemeente Houten krijgen korting. Iedereen die voor 1 september 11 overmaakt op girorekening 1573278 t.g.v. W.J.M. van Kouwen krijgt het boek direct van de pers, en zonder bijkomende kosten thuisbezorgd.

Zie ook www.woutervankouwen.nl.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).