Gemeente Leiden

Persbericht

Persbericht van de Milieudienst West-Holland

Bijna gratis zonneboiler bij aanschaf nieuwe HR-combiketel

Publicatiedatum: 14 augustus 2003

Onder de naam ´Zonnig West-Holland´ start vandaag de zonneboilercampagne. Met diverse subsidies van de gemeenten, Nuon en de EnergiePremieRegeling van het rijk kunnen eigenhuisbezitters een HR combiketel en zonneboiler aanschaffen voor slechts EUR 2.848,-. De aanbieding geldt voor de inwoners van de gemeenten Alkemade, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude. Met al bovengenoemde subsidies is de zonneboiler bijna gratis bij de HR-combiketel.

Aantrekkelijk is dat kopers de subsidies niet zelf hoeven aan te vragen. Dit wordt geregeld. De gemeenten Alkemade, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude hebben voor deze actie een beperkt aantal zonneboilersystemen een subsidie van EUR 227,- beschikbaar gesteld. De subisidie van het rijk is ook begrensd. Daarom geldt voor deze actie: bel snel want op is op.

De actie wordt georganiseerd door de Milieudienst West-Holland, de gemeenten Alkemade en Voorschoten, NUON en het Energie Agentschap Apeldoorn.

Speciaal telefoonnummer

Voor deze actie is een speciaal nummer geopend. Via dit telefoonnummer kan alles worden geregeld. Het telefoonnummer van de actie 'Zonnig West-Holland' is 0900-123 23 53 (EUR 0,10 cent per minuut). De actie wordt uitgevoerd door het Energie Agentschap Apeldoorn in opdracht van NUON en de gemeenten.

Infomarkt

Vanaf 15 augustus tot en met 6 september 2003 zijn de HR combiketel en zonneboiler te zien in het Stadsbouwhuis, Langegracht 72 in Leiden. Op 6 september is er in het Stadsbouwhuis van 10.00 tot 13.00 uur een speciale HR combiketel en zonneboiler Infomarkt. Het zonneboilersysteem is daar te bekijken en geïnteresseerden kunnen zich uitgebreid laten informeren over de mogelijkheden. De prijs van EUR 2.848,- is inclusief BTW en installatie.

Deze pagina is gewijzigd op 15-08-2003