Gemeente Berkel en Rodenrijs


Vrijstelling ex artikel 19, lid 1 WRO

Burgemeester en wethouders van Berkel en Rodenrijs maken bekend dat van de heer G.J.M. van der Arend, een verzoek is ontvangen betreffende het verlenen van vrijstelling van het bestemmingsplan ex artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ten behoeve van de oprichting van een schuur/schuilplaats voor schapen op het perceel ter hoogte van Kleihoogt 28a te Berkel en Rodenrijs. Het bouwplan is in strijd met het bestemmingsplan Landelijk gebied.

Burgemeester en wethouders overwegen om planologische medewerking aan het bouwplan te verlenen door middel van het verlenen van de verzochte vrijstelling. Voordat de vrijstelling van het bestemmingsplan wordt verleend door het college van burgemeester en wethouders, ligt het vrijstellingsverzoek met bijbehorende tekeningen met ingang van donderdag 14 augustus 2003, gedurende vier weken tijdens openingstijden (8.30-13.00) uur voor een ieder ter inzage bij de balie van de sector Ruimte.
Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijk zienswijzen omtrent het verzoek om vrijstelling te verlenen, worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.

Laatste wijziging: 15 augustus 2003
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs