Politie Hollands Midden
Datum: 15 augustus 2003

(


Getuigen gezocht Noordwijk

De politie in Noordwijk is op zoek naar getuigen die gisterenavond, donderdag 14 augustus, rond 17.30 uur een meisje tussen de 14 en 17 jaar, gekleed in een roze bikini met rode bloemen en een zogenaamde hotpants-broekje, in Noordwijk uit zee hebben zien komen. Gisterenavond, donderdag 14 augustus, rond 17.30 uur is dit meisje in zee bij Noordwijk, ter hoogte van de vuurtoren, in problemen geraakt. Omstanders hebben gezien dat het meisje overvallen werd door een golf en daarna niet meer boven water is gekomen. De Reddingsbrigade, KNRM en de politie hebben gisterenavond tot de duisternis inviel met groot materieel naar dit meisje gezocht. Ook vandaag is op het strand langs de vloedlijn naar het meisje gezocht. Tot op heden heeft niemand het meisje als vermist opgegeven en ook zijn er geen spullen op het strand overgebleven die duiden op een vermist persoon. Het kan zijn, dat zij op eigen kracht uit het water is gekomen, maar daar is nog geen absolute zekerheid over. Getuigen die dit meisje uit het water hebben zien komen, kunnen zich melden bij de politie in Noordwijk, telefoonnummer 0900-8844.

Vrouw overlijdt na scooterongeval Hillegom
Een 25-jarige vrouw uit Den Haag is donderdag 14 augustus in het LUMC overleden aan haar verwondingen opgelopen bij een scooterongeval op dinsdag 12 augustus rond 22.35 uur op de Zuider Leidsevaart. De vrouw zat achter op de scooter die bestuurd werd door een 25-jarige man uit Den Haag. In de mist botste hij tegen een middengeleider bij een verkeerssluis in de weg. De scooterrijder kwam vervolgens ten val. De vrouw liep daarbij hoofdletsel op en werd overgebracht naar het LUMC waar ze donderdagmiddag overleed. De bestuurder werd met lichte verwondingen eveneens overgebracht naar het LUMC.

Bromfietser overleden Hazerswoude-Dorp
Een 63-jarige inwoner van Hazerswoude-dorp is op vrijdag 15 augustus op de Gemeneweg overleden aan een longembolie. Voorbijgangers troffen het slachtoffer rond 11.10 uur aan in een greppel langs de Gemeneweg. De bromfiets waarop hij had gereden werd naast hem aangetroffen.

--------------------------------------einde middagberichten----------------------------------------------------



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --